Setari Cookie-uri

Advertorial Top 6 carti de luat in vacanta

Descopera 6 carti pe care trebuie sa le citesti in vacanta acestei veri.

Vacanta se apropie cu pasi repezi asa ca bagajul tau trebuie sa fie deja pregatit, sau cel putin sa te gandesti ce vrei sa iei cu tine pentru o vacanta perfecta. Cu sigurata drumul iti da batai de cap de fiecare data si in unele momente ajungi sa te plictisesti.

Pentu a evita astfel de situatii si pentru a-ti petrece timpul liber intr-o maniera cat mai placuta, iti recomandam cateva carti care nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau.

1. Arta fericirii. Manual de viata - Dalai Lama, Howard C. Cutler

Pentru ca fiecare dintre noi este in cautarea fericirii si pentru ca avem nevoie de aceste lucruri care sa ne inseniseze zilele si sa ne ofere momente frumoase, aceasta carte este un prilej deosebit de a invata cateva lectii importante si pline de intelepciune. Cei doi autori ne poarta intr-o calatorie initiatica in care invatam ce inseamna bunatatea, intelepciunea, iertarea si compasiunea pentru a duce o viata linistita.

Carte disponibila pe site-ul Elefant.ro - pret: 23,40 lei

2. Cincizeci de umbre ale lui Grey, Vol. 1 - E. L. James

Poate ca trecerea de la sugestia anterioara la aceasta este un pic cam mare, insa in vacanta trebuie sa ne delectam cu o varietate mai mare de lecturi. Cred ca aceasta carte nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cea mai citita carte despre care vorbeste toata lumea si cu siguranta ai auzit de ea.

Carte disponibila pe site-ul Elefant.ro - pret: 24,50 lei

3. Mananca, roaga-te, iubeste - Elizabeth Gilbert

Povestea unei femei care trece printr-o criza emotionala la varsta de 30 de ani si care are puterea de a-si cauta linistea intr-o calatorie initiatica in Italia, India si Indonezia. Cu acest prilej, dupa ce isi vindeca sufletul isi intalneste marea iubire.

Carte disponibila pe site-ul Elefant.ro - pret: 25,20 lei


Kudika
17 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.