Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Secretul unui ten perfect hidratat

Afla secretul unui ten perfect hidratat pana la 5 zile

Pielea noastra este expusa la o serie de factori externi care de cele mai multe ori sunt daunatori sanatatii pielii si nu fac altceva decat sa ofere un aspect neplacut pielii si sa contribuie eficient la imbatranirea prematura a acesteia si la aparitia unor imperfectiuni neplacute.

Pentru ca ne aflam in sezonul calduros, un alt factor daunator se adauga celorlalti: soarele arzator si efectul daunator pe care il are asupra tenului.

Indiferente de anotimp, tenul nostru se confrunta cu o serie de provocari carora trebuie sa le faca fata pe timpul zilei. Pentru a intari bariera de aparare a tenului impotriva tuturor acestor factori, AVON a creat noua crema Anew Hydro Advance pentru a ajuta tenul sa lupte cu nevoile zilnice.

Ce aduce nou crema Anew Hydro Advance?

Anew Hydro Advance este imbogatita cu o tehnologie speciala care pastreaza efectul de hidratare pana la 5 zile*. Aceasta noua tehnologie poarta numele de Hydra-Power si este conceputa din celule care au puterea de a retine apa pentru mai mult timp.

Crema de zi intareste bariera naturala de protectie a pielii impotriva factorilor externi si o protejeaza cu SPF 15, in plus dubleaza instant nivelul de hidratare **

Pentru ingrijirea tenului pe timpul noptii a fost creat Gelul - Crema hidratant ce hidrateaza perfet pielea si hraneste celulele ajutand la regenerarea acestora pe toata perioada noptii.

Noua gama Anew Hydro Advance este conceputa pentru a se potrivi oricarui tip de piele indiferent de varsta asigurand o protectie deosebita pe timpul zilei si o hidratare intensa pe timpul noptii.

"Hidratarea pielii este in stransa legatura cu masura in care pielea poate retine apa in interior. Tenul uscat sufera cel mai mult pentru ca bariera groasa a pielii este aproape absenta. Insa incidenta deshidratarii la tenul mixt/gras este mai mare decat cea in cazul tenului uscat pentru ca avem tendinta de a confunda hidratarea cu sebumul. Trebuie sa intervenim din exterior cu produse de hidratare adaptate fiecarui tip de ten. Cu doua tipuri de formule, gama Anew Hydro-Advance ajuta tenul sa isi recapete aspectul sanatos, mentinand pielea hidratata pentru o perioada indelungata si oferind senzatia de confort de care te vei bucura intreaga zi" - Ioana Simian, medic dermatolog si specialist Avon.

* Rezultat bazat pe studiu clinic desfasurat pe o perioada de 10 zile la care au participat 26 de persoane.
** Rezultat bazat pe studiu clinic desfasurat pe o perioada de 8ore la care au participat 30 de persoane.


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.