Setari Cookie-uri

Advertorial E timpul ca TU sa schimbi lumea!

Capacitatea de a iubi neconditionat, empatia pentru toate sufletele Universului, abilitatea de a ne metamorfoza din fluturasi in leoaice atunci cand o fiinta draga este in pericol - toate acestea sunt calitati izvorate din dragoste pura, capitol la care, sa recunoastem, femeile conduc.

Advertorial

Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” – Albert Einstein

Femeile sunt frecvent descrise drept vulnerabile, sensibile, delicate, fragile. Si e adevarat! Suntem toate aceste lucruri. Ceea ce este insa gresit este ca toate aceste trasaturi sunt interpretate frecvent ca fiind semne de slabiciune. Suntem, se spune, sexul slab. Iar doamnele flutura suav din gene si incuviinteaza misterios... Pentru ca ele stiu mai bine decat restul – fragilitatea, sensibilitatea si vulnerabilitatea sunt chiar sursa puterii lor nemarginite. Capacitatea de a iubi neconditionat, empatia pentru toate sufletele Universului, abilitatea de a ne metamorfoza din fluturasi in leoaice atunci cand o fiinta draga este in pericol - toate acestea sunt calitati izvorate din dragoste pura, capitol la care, sa recunoastem, femeile conduc.

In fiecare fir de praf există nenumarati Buddha” - Stanislav Grof

Este asadar natural sa afirmam fara a exagera ca fiecare femeie are in sine capacitatea de a schimba lumea. Cum? Schimbarea incepe, asa cum este de asteptat, din interior. O atitudine pozitiva, convingerea ca poti realiza orice iti pui in minte, stabilirea prioritatilor, eliberarea de prejudecati sunt ingrediente magice pentru reusita. Este de ajuns sa crezi ca poti si vei putea cu adevarat! Nici exteriorul nu trebuie neglijat atunci cand pleci in cucerirea lumii! Studiul „Women Empowerment” realizat de AVON a dezvaluit ca romancele sunt mai curajoase si mai deschise atunci cand se simt frumoase! O femeie care se simte increzatoare in aspectul sau exterior nu se teme sa accepte noi provocari si sa isi atinga obiectivele. Este adevarat asadar ca poti cuceri lumea cu parfumul si rujul potrivit.

Un partener de nadejde

Datorita studiului “Women Empowerment” AVON a facut mai mult decat sa identifice nevoile actuale ale femeile. Compania a facut un pas inainte in acest sens, venind in intampinarea acestor nevoi prin trei instrumente care reprezinta fundamentul companiei: investitia intr-un portofoliu inovator de produse cosmetice calitative si accesibile, dezvoltarea calitatilor antreprenoriale ale femeilor si intarirea eforturilor de CSR pentru preventia cancerului la san si a violentei domestice.

Campania „Schimba lumea prin frumusete” isi propune sa vina cu raspunsuri pentru nevoile actuale ale femeilor. AVON devine astfel partenerul doamnelor in schimbarile pe care acestea si le doresc. Ilustrata si prin manifestul video realizat de regizorul Iulian Moga, campania are sprijinul celor patru ambasadori: Loredana, Antonia, Andreea Marin si Cornel Ilie. In clip veti descoperi si o echipa de Reprezentanti AVON, femei exceptionale care, prin curajul pe care l-au demonstrat in viata personala si profesionala, au inspirat si determinat schimbari in jurul lor.

Click aici pentru a schimba lumea!

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.