Setari Cookie-uri

Advertorial Coafuri impecabile cu Intuitive Rotating Brush de la BaByliss Paris

Vrei ca parul tau, indiferent de lungime, sa arate foarte bine si visezi la coafuri perfecte? Nu este necesar sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a avea parte de un par superb.

Parul este una dintre cele mai eficiente arme de seductie ale unei femei. Un par sanatos, bine ingrijit, coafat impecabil, te poate ajuta sa fii increzatoare in fortele proprii si mereu in centrul atentiei. Vrei ca parul tau, indiferent de lungime, sa arate foarte bine si visezi la coafuri perfecte? Nu este necesar sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a avea parte de un par superb, iti trebuie doar un singur produs: peria rotativa Intuitive Rotating Brush de la BaByliss Paris!

Specialistii BaByliss Paris, brandul numarul 1 din Europa in materie de produse de styling si ingrijire personala, au dezvaluit o data cu aparitia Intuitive Rotating Brush, o inovatie in domeniu. Prin sistemul smart rotation, peria intuieste automat directia de rotire, la dreapta sau la stanga si iti permite sa creezi diferite coafuri, exact ca la un salon de specialitate.

Atunci cand ai in vedere conceperea unei coafuri desavarsite, este esential sa te gandesti in primul rand la sanatatea podoabei tale capilare. Parul risca sa se deterioreze in urma utilizarii repetate a unor aparate de par ce nu sunt prevazute cu invelis ceramic.
Peria Intuitive Rotating Brush de la BaByliss Paris dispune de placare ceramica pentru un par mai moale si mai stralucitor, dar si de functia ionica utila in special daca ai parul subtire sau care se electrizeaza usor. Peria are doua setari de temperatura care controleaza fluxul de aer, diferit pentru functiile de uscare si coafare.

Pentru numeroasele posibilitati de stilizare, in functie de tipul si lungimea parului, Intuitive Rotating Brush este dotata cu doua accesorii: peria cu dimensiuni mari, 50mm (pe care o poti folosi mai usor la intinderea parului sau intoarcerea varfurilor) si cea de dimensiuni mici, 36 mm (pentru diverse bucle). Cele doua perii care te vor ajuta sa ai un par nu numai coafat, ci si intr-o forma excelenta indiferent daca este lung sau scurt.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi peria potrivita lungimii parului tau, viteza dorita si sa te bucuri de puterea mare a Intuitive Rotating Brush ce iti va usca si aranja parul intr-un timp foarte scurt, chiar la tine acasa.

Pentru mai multe informatii despre produse BaByliss Paris si beneficiile fiecaruia, accesati site-ul: www.babyliss-romania.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.