Setari Cookie-uri

Functiile celor 7 chakre

Care este rolul chakrelor?

Se crede despre chakre faptul ca au doua functii primordiale. Pe de-o parte, acestea ajuta la functionarea propice a organismului. Pe de cealalta parte, chakrele sunt un soi de filtre emotionale care purifica spiritul de sentimente negative si, in acelasi timp, sunt canale de receptare a energiei pozitive din univers. Prin meditatie, ganduri bune si multa iubire, acestea pot fi curatate si deschise, astfel incat toata energia negativa sa iasa din trup si sa primeasca doar energie pozitiva. Prin urmare, iata care sunt cele 7 chakre si cum actioneaza ele asupra organismului.

1. Chakra radacina

Aceasta chakra reprezinta cea mai directa punte de legatura intre emotiile noastre si pamant. Prin urmare, in ceea ce priveste purificarea, chakra radacina este cea mai puternica dintre toate. Prin aceasta, in mod special, trupul se curata de energia negativa pe care o trimite in pamant. Atunci cand aceasta este inchisa iar energia negativa nu iese din corp, se poate traduce prin boli ale sistemului imunitar si, in general, ale coloanei, ale picioarelor si oaselor sau ale organelor genitale.
Latura emotionala care se reflecta in chakra radacina, atunci cand aceasta e inchisa aduce de multe ori stari de nesiguranta de sine sau incapacitatea de a lua decizii majore.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.