Setari Cookie-uri

Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete

Sarbatoare pentru oamenii strazii, o zi de Mos Nicolae cu totul speciala.

De cele mai multe ori bucuria cea mai mare este in a darui nu a primi.

Sfantul Nicolae este protectorul oamenilor saraci si al copiilor astfel Asociatia Zambetul Ingerilor a decis ca anul acesta, pe 6 decembrie, de Mos Nicolae, sa le faca o zi de sarbatoare. Pe langa actiunile asociatiei din fiecare noapte, incercam sa le facem si cate o mica bucurie.

Un meniu de 3 feluri gatit de Chef Jakob Hausmann, servit de persoane publice, care pentru o zi se transforma in voluntarii asociatiei. Vedetele prezente vor imparti zambete si voie buna, vor impodobi bradul alaturi de copiii care nu au mai facut acest lucru niciodata, umplem ghetutele cu cadouri surpriza oamenilor care au cel mai mult nevoie si cu totii ne vom bucura de un concert live al trupei Directia 5 dedicat oamenilor nevoiasi dar si tuturor celor care vor fi prezenti.

Au confirmat prezenta si implicarea lor in activitatea de voluntariat pentru actiunea „Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete”: Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Geanina Corondan, Florin Chilian, Maria Radu, Cristina Cioran, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Mirela Vescan, Radu Buzaianu, Giani Kirita, Sorin Brotnei, Bianca Ionita, Kinga Varga, toti membrii trupei Directia 5, chef Jakob Hausmann, Marina Neagu.

Citește și:

Evenimentul caritabil "Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete" este organizat de Asociatia Zambetul Ingerilor, care in urma cu 3 ani a initiat campania de prevenire a cersetoriei "Sandwich-ul de la Miezul Noptii" ce se desfasoara in fiecare noapte, 365 de zile pe an. Activitatea asociatiei consta in colectarea mancarii care ramane nevanduta la ora inchiderii hipermarket-urilor, mancare propie consumului, si distribuirea acesteia in fiecare noapte oamenilor strazii si cazurilor sociale, la Gara de Nord, mancare propie consumului in termenul de valabilitae, pe care oamenii nevoiasi nu isi permit sa o cumpere.

Va asteptam alaturi de noi pe 6 decembrie, in parcarea magazinului Billa, str Barbu Vacarescu, nr 154-158 (zona Floreasca)

Sensibilitatea societatii civile la greutatile oamenilor cu nevoi si fara adapost a generat mereu compasiune si a determinat actiuni umanitare prin contributii directe si/sau indirecte, sub forma materiala, in general bani. Ba mai mult, pentru a profita de pe urma sensibilitatii societatii civile, organizatiile interlope au dezvoltat retele organizate de trafic cu fiinte umane in vederea cersetoriei. Aceste organizatii criminale nu exploateaza si manipuleaza doar persoanele aflate la limita subzisentei, transformandu-le in cersetori pe care ii plaseaza pe strada in vederea obtinerii de profituri dupa urma acestora, ci si latura umana, etica si civica a cetatenilor care fac donatii directe de bani catre cersetori.Pentru combaterea acestui fenomen, A.Z.I. propune un proiect socio - umanitar printr-un proces sustint de informare si prin asigurarea de hrana zilnica a cersetorilor si persoanelor fara adapost.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.