O adevarata tentatie culinara pentru toate gusturile!
Salata cu ton RIO Mare, legume si masline
Ingrediente pentru 4 portii
- 360g Ton in ulei de masline Rio Mare
- 2 cartofi
- 200g masline negre
- 30 g capere
- 200 g rosii mixte
- 1 ceapa rosie
- 40 g de telina
- o crenguta de oregano proaspat
- cateva frunze de menta
- 20 g de busuioc
- sare de mare
- piper negru
- ulei de masline extra virgin
- Otet
Modalitate de preparare
Se spala caperele, se toaca si se aseaza intr-un bol cu cateva linguri de ulei. Se spala si se taie telina cubulete (brunoise). Se feliaza ceapa si se macereaza in apa, sare si otet timp de 15 minute.
Se fierb cartofii in apa cu sare. Odata fierti, se racesc si se curata, apoi se taie in cuburi. Se amesteca busuiocul cu ulei de masline extravirgin si o lingurita de sare, pentru a obtine o emulsie cremoasa, care va fi folosita sa imbrace cartofii .
Se taie marunt menta si oregano, se feliaza rosiile, se scot samburii de la masline si apoi se adauga peste capere.
Se scurge tonul RIO Mare de ulei.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Meniu pentru o viață sănătoasă: Descoperă cele mai bune alegeri alimentare pentru un trup și o minte sănătoasă
- Măsuri pentru a avea oase sănătoase. Ce să faci pentru a preveni durerea
- Eisberg România lansează noua sa gamă de salate ready to eat, în ambalaj reciclabil
Aranjare pe farfurie
Utilizati un taietor de patiserie rotund pentru a aranja salata in straturi; intai cartofii, apoi ceapa scursa, rosiile, tonul RIO Mare si in cele din urma telina brunoise.
Se decoreaza cu cateva picaturi din emulsie si o frunza mare busuioc.
Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro