Setari Cookie-uri

Tendinte de top in cele mai noi colectii de rochii pentru mirese la Bucharest Bridal Fashion Show

Desi stilul rochiilor de mireasa nu se modifica drastic de la sezon la sezon, sunt totusi cateva tendinte care detin suprematia in 2016 si care merita sa fie luate drept repere pentru ziua cea mai importanta.

Podiumurile internationale au semnalizat deja directiile in moda pentru miresele anului 2016, tendinte care se vor regasi si in colectiile prezentate la Bucharest Bridal Fashion Show, intre 15-17 ianuarie.

Rochia cu maneca lunga

Aceasta tendinta a luat amploare dupa nunta Ducesei de Cambridge - Kate Middleton, care a purtat o rochie cu maneca lunga creata de catre designerul Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Creatia demna de o printesa a influentat ulterior designeri si mirese.

La Expomariage 2016, acest model va fi prezent la Natalia Vasiliev si in noua colectie BIEN SAVVY care impresioneaza prin bogatia de broderii florale manuale ce innobileaza decolteurile inimioara, trenele regale si decolteurile iluzie. Detaliile balanseaza intre modern si traditional, cu decolteuri in V “cumintite” de decolteuri inimioara, cu slituri inalte pe fuste armonizate cu maneci lungi ornate cu dantela florala.

Citește și:

Creatie BIEN SAVVY

Creatie Natalia Vasiliev

Decupaje seducatoare

In prezentarile Marchesa si Galia Lahav pentru primavara 2016, rochiile cu spatele decupat adanc sau cu croieli indraznete temperate cu tul sau dantela, au fost vedetele colectiilor. Nici designerii romani n-au renuntat la ideea de sex-appeal si au folosit decupajele din plin pe modelele noilor rochii de mireasa. In colectia Agnes Toma, decupajele sunt temperate prin elemente care ilustreaza romantismul eternului feminin, prin broderii elegante realizate manual, detalii care creeaza acea impresie de “ineffable” si rafinament a manufacturii, implinita prin spirit si dedicatie, ca valori ale eternului, ale artei.

Valuri de tul

Clasic, totusi reinventat constant, modelul de rochie de printesa ramane una dintre alegerile preferate ale mireselor. La designerul Nicole Enea, acest model apare intr-o colectie inspirata de vise diafane adunate intr-o poveste despre feminitate cu matase naturala, tul, dantela, aplicatii manuale, armonie in nuante de alb, nude, blue ice, suprapuneri de texturi si forme. Iar la Otilia Brailoiu, croielile clasice cu accente romantice sunt innobilate de aplicatii ultra feminine si transparente insinuante. Tesaturile pretioase: dantela, tul de matase, muselina - si aplicatiile manuale contureaza perfect o silueta sofisticata si rafinata.

Citește și:


Creatie Otilia Brailoiu

Little White Dress

De ce sa nu existe si o varianta alba pentru rochia clasica de cocktail? Si de ce sa nu fie ea rochie de mireasa, una sic, versatila pe care miresele sa o poata purta de la sala unde se oficiaza cununia civila, la biserica si la cina festiva? Eli Laslean a imaginat LWD unicate, concepute pentru a fi vesmintele care imbraca femeia in aura pe care numai marile staruri de cinema o au. Iar in colectia Addicted to Love by BIEN SAVVY, fiecare rochie este o piesa unica ce balanseaza eleganta sofisticata cu frumusetea irezistibila a simplitatii.

Creatie BIEN SAVVY

Straturi de dantela

Pentru ca dantela este preferata tendintelor de cateva sezoane si pentru ca pare sa nu fie niciodata prea multa, in aceasta primavara ea a luat cu asalt din nou si podiumurile destinate viitoarelor mirese. La BIEN SAVVY, inovatia consta in contopirea senzuala dintre dantela ivory si tulul nude sau combinatia etno-sic intre voalul de crep si dantela bogat ornamentata.

Citește și:

Cele 8 prezentari din cadrul Bucharest Bridal Fashion Shows sunt semnate: Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, BIEN SAVVY, Eli Laslean, Otilia Brailoiu, Athena Philip si Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Galatescu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.