Setari Cookie-uri

Urari si mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena

Pentru ca ea este persoana care te cunoaste cel mai bine, ea este prima careia simti sa-i povestesti toate nimicurile si pentru ca ea a fost alaturi de tine in toate momentele, arata-i cat este de importanta pentru tine si trimite-i un mesaj special din lista noastra cu urari de la multi ani pentru cea mai buna prietena.

Prietenia inseamna mai mult decat momente amuzante si clipe de fericire, inseamna mai mult decat nopti de povesti si rasete. Prietenia inseamna doua suflete care au ales sa fie alaturi in toate momentele vietii, impartasind bucurii, greutati, lacrimi si vise. Inseamna sa stii ca indiferent cat de greu iti este nu vei fi niciodata singura, pentru ca cea mai buna prietena este langa tine si vede dincolo de ziduri, dincolo de zambete sau tacere. Iata o lista deosebita cu mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena.

Urari de la multi ani pentru cea mai buna prietena

mesaje pentru cea mai buna prietena

Foto: Luisella Planeta Leoni /Pixabay

1. Un mare La Multi Ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Nu stiu unde as fi fost fara tine si nici nu vreau sa ma gandesc. Astazi e ziua ta asa ca hai sa o facem de neuitat!

2. Cele mai sincere si calduroase urari de La Multi Ani pentru o persoana speciala in viata mea, care ma cunoaste mai mult decat oricine. Vreau sa stii ca mereu vei putea sa contezi pe mine! La multi ani!!

3. Daca prietenia noastra ar avea nevoie de un contract legal, acesta ar contine doar sase cuvinte: voi fi mereu acolo pentru tine! La Multi Ani!

4. Prietenia noastra este ca Soarele, chiar si atunci cand nu ma poti vedea eu iti incalzesc inima. La Multi Ani!!

5. Multumesc ca ai auzit cuvintele pe care nu am putut sa le rostesc si ca mi-ai inteles inima si mintea mai mult ca oricine altcineva. La Multi Ani prietena mea draga!

6. Indiferent de locurile in care ne va duce viata, indiferent cat de departe vom fi una de cealalta, amintirile frumoase pe care le-am creat vor ramane in inima mea pentru totdeauna. La Multi Ani suflet drag!

Citește și:

Citeste si Cele mai inspirate mesaje aniversare.

7. Chiar daca nu suntem mereu de aceeasi parere, chiar daca ne suparam din nimicuri sau trec perioade lungi in care nu ne vedem, vreau sa stii ca insemni enorm de mult pentru mine si iti doresc tot ce e mai bun pe lume pentru ca meriti! La Multi Ani!

8. Ziua ta nu a adaugat doar un an la viata ta, dar si la prietenia noastra care a trecut testul timpului si a devenit din ce in ce mai puternica. La multi ani si tot ce iti doresti tu mai mult!

9. Suntem mai mult decat cele mai bune prietene, suntem suflete gemene, iar ziua ta o simt ca si cum ar fi a mea! La Multi Ani!

10. Fie ca aceasta zi speciala sa fie la fel de dulce, de savuroasa si de picanta ca tine. La multi ani prietena mea scumpa si draga! Multumesc ca ai fost mereu langa mine.
Alege un cadou potrivit pentru prietena ta!

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.