Setari Cookie-uri

Care sunt cele 7 lucruri pe care un barbat le observa prima data la o femeie

Atunci cand te intalnesc pentru prima data, barbatii sunt atenti la cateva aspecte care te-ar putea surprinde.

barbat

Modul in care multi barbati se uita dupa femei pe strada ar putea sa ne induca in eroare. Cercetatorii au descoperit ca femeile se uita dupa barbati la fel de mult ca barbatii dupa femei, insa acestia au un camp vizual mai ingust decat in cazul persoanelor de sex feminin, iar gestul lor devine mult mai evident, conform nguyenthanhmy.com. Conform lucrarii „Why Men Don't Listen & Women Can't Read Maps” a autorilor Allan si Barbara Pease, acest fapt si-ar gasi radacinile in preistorie, cand barbatii erau nevoiti sa priveasca ore intregi intr-un punct fix, atunci cand mergeau la vanatoare.

Mai exista, insa, un aspect care ar putea sa-i disculpe: barbatii sunt, totusi, mai subtili decat am putea crede. Intr-adevar, privirile lor sunt atrase de decolteurile noastre, insa nu inainte de a observa cu atentie si finete cu totul altceva.

Iata care sunt cele sapte lucruri pe care barbatii le vad la o femeie atunci cand o intalnesc pentru prima data:

Citește și:

1. Zambetul

Primul lucru pe care un barbat il observa la o femeie este zambetul ei, conform allwomenstalk.com. Daca femeia zambeste, barbatul isi va da seama, in mod inconstient, daca zambetul este autentic. Cei mai multi dintre ei fac cu usurinta diferenta intre un zambet sincer si unul de complezenta sau menit sa-i induca in eroare. Multe studii au demonstrat ca zambetul stimuleaza reactiile pozitive, iar barbatii se simt mult mai increzatori in propriile forte atunci cand se afla in preajma unei femei zambitoare. Zambeste cat mai mult! Nu stii niciodata cine te priveste.

2. Ochii

Al doilea aspect pe care barbatii il observa atunci cand intalnesc pentru prima data o femeie sunt ochii. Anumite studii au demonstrat ca majoritatea barbatilor observa intai ochii femeilor, apoi toate celelalte calitati ale lor, conform amerikanki.com. Acesta poate fi si motivul pentru care aproape fiecare barbat i-a spus unei femei, cel putin o data in viata, ca are ochi frumosi. Uneori, cliseele au un mare sambure de adevar!

Citește și:

ce observa barbatii la o femeie

3. Sanii

Cercetatorii britanici confirma, din nou, ceea ce pare mai mult decat evident. Insa nu in totalitate! Un studiu efectuat in Marea Britanie si citat de publicatia Daily Mail a demonstrat ceea ce spuneam mai sus: 70% dintre barbati observa intai zambetul, ochii si abia apoi decolteul unei femei. Sanii femeilor se afla, totusi, pe „podium”.

4. Bijuteriile si accesoriile

Barbatii nu par cei mai buni observatori atunci cand vine vorba despre inelele, cerceii si bratarile pe care le poarta femeile. Cu toate acestea, orice regula are si exceptii: domnii vor remarca o bratara daca aceasta este deosebita, iar ei insisi rezoneaza cu modelul respectiv, precum aceste bratari cu motive marine.

5. Parul

Uneori, barbatii sunt niste maestri ai paradoxurilor: rareori vor observa ca te-ai tuns, insa iti vor observa intotdeauna parul. Il vor privi si il vor admira, fara sa-si puna prea multe intrebari. Raspunsul pare ascuns in structura lor genetica: barbatii analizeaza, in mod inconstient, cat de ingrijit si de sanatos este parul unei femei si folosesc acest indicator pentru a afla cat de buna este starea de sanatate a potentialei sale partenere de viata.

Citește și:

6. Persoanele care te insotesc

Barbatii sunt foarte atenti la persoanele care insotesc o femeie. Daca te afli intr-un grup foarte numeros, barbatii vor evita sa discute cu tine, deoarece s-ar putea simti intimidati. In plus, modul in care se comporta insotitorii sau insotitoarele tale ii vor da de gandit, deoarece ei se ghideaza, de multe ori fara sa-si dea seama de asta, dupa zicala „spune-mi ce prieteni ai ca sa-ti spun cine esti”.

7. Picioarele si soldurile

Conform studiilor, barbatii iubesc, in egala masura, picioarele subtiri si soldurile puternice. Cele din urma sunt un indicator inconstient foarte elocvent pentru fertilitate si feminitate. Genetica isi spune cuvantul!

ce observa prima data barbatii

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.