Setari Cookie-uri

12 ganduri frumoase de dragoste cu care sa surprinzi persoana iubita

Arata-i iubitului sau iubitei cat de mult inseamna pentru tine trimitandu-i cele mai frumoase ganduri de dragoste.

Gandurile frumoase incarcate de iubirea pe care o porti partenerului nu ar trebui sa lipseasca fie ca este vorba de Ziua Indragostilor sau de o zi obisnuita; fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana draga este un motiv de bucurie, un motiv de a sarbatori cel mai de pret dar pe care intreg universul a conspirat sa ti-l dezvaluie.

Ganduri frumoase pentru ea

1. Nici nu vreau sa imi imaginez cum as putea continua aventura vietii fara ca tu sa-mi fii alaturi. Pana sa te cunosc, drumul mi se parea anost dar tu ai reusit sa ii dai un sens si aripi visurilor mele.

2. Langa tine am descoperit tot ceea ce nu stiam ca imi doresc cu adevarat; mi-ai deschis ochii si mi-ai aratat o alta fata a iubirii. Nu stiam ca acest sentiment poate fi atat de inaltator, ca ma poate purta pe taramuri necunoscute mie, ca ma poate face sa infloresc si mai mult.

Ganduri frumoase

Foto: Unsplash, Pixabay.com

Citește și:

3. Inainte sa te intalnesc, credeam ca iubirea adevarata este doar un mit, o simpla farama din imaginatia celorlalti care incearca sa te faca sa pornesti in cautarea unei iluzii doar ca mai apoi sa descoperi ca este un ideal spre care toti aspira fara sa il atinga insa. Tu mi-ai zguduit din temelii orice urma de indoiala atunci cand m-ai invatat ca, intr-adevar, dragostea exista. Pentru asta si pentru multe altele, iti multumesc!

4. In seara asta ma voi uita la stele si voi sti ca de undeva departe si tu vei face acelasi lucru. Si mai stiu ca stralucirea lor iti va arata calea spre mine. Ne vom regasi in curand, draga mea.

Ganduri frumoase pentru el

5. Atunci cand sunt coplesit de tristete, ma gandesc la tine si simt cum orice urma de melancolie se transforma in bucuria de a te avea langa mine mereu.

6. Fiecare clipa din viata mea, fiecare pas pe care l-am facut m-a adus mai aproape de tine. Tot ce s-a intamplat a fost ca sa te intalnesc pe tine. Daca ai impresia ca nu te stiam de dinainte sa te cunosc, te inseli. Iti cunosteam fiecare gest, privire, gand inainte de a te intalni si te cautam pretutindeni cu speranta ca intr-o zi vei ajunge in bratele mele asa cum ne-a fost sortit.

Citește și:

7. Iti voi purta mereu inima in adancul sufletului meu; vei fi cu mine indiferent de distanta care ne va separa. Voi simti privirea ta blanda asupra mea oriunde ma voi duce si buzele tale ma vor dezmierda chiar si atunci cand vei fi plecat.

8. Sufletele noastre sunt facute din acelasi praf de stele, privirile noastre se indreapta spre acelasi vis. Suntem doi visatori care simt aceeasi bataie de inima; suntem unul si acelasi. Te iubesc!

Ganduri frumoase de dragoste

ganduri frumoase

Foto: Michellegrewe, Pixabay.com

9. M-am indragostit de tine pe neasteptate; m-am indragostit de zambetul tau, de culoarea din obrajii tai care se aprind cand ma vad, dar cel mai mult m-am indragostit de ochii tai. Ei sunt singurii care de fapt te-au dat de gol; in ei am vazut pentru prima oara sclipirea iubirii.

10. Unele semne nu pot fi explicate; cert este insa ca ele m-au adus la tine. Si pentru asta voi fi intotdeauna recunoscatoare universului care parca a vrut sa te cunosc si sa ma indragostesc iremediabil de fiecare particica din tine.

Citește și:

11. Se spune ca pe masura ce trece timpul dragostea se stinge incet; ramane prietenia si respectul. Eu vreau sa cred ca pe masura ce trece timpul te voi iubi din ce in ce mai mult. Iti promit ca voi lupta pentru noi pana la ultima suflare, pana in viata urmatoare si in cea care urmeaza dupa ea.

12. Numai tu intelegi ce vreau sa zic cand raman fara cuvinte. Numai tu intelegi ce simt atunci cand inima imi bate din ce in ce mai repede. Numai tu intelegi cat de mult te iubesc.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.