Setari Cookie-uri

Ce cadouri isi doresc barbatii de Valentines Day

Idei de cadouri pentru barbati de Valentines Day.

Valentines Day se apropie si cu siguranta esti in cautarea unui cadou deosebit pentru iubitul tau, care sa ii demonstreze cat de mult tii la el si ce fericita esti ca sunteti impreuna. Nu uita ca cele mai frumoase cadouri sunt cele care il fac sa isi aduca aminte de tine si sa zambeasca.

Cum alegi cadoul perfect?

Desi tu esti singurul cadou pe care si-l doreste cu adevarat, ii poti face o supriza speciala si sa il rasfeti asa cum merita. Citeste in continuare pentru a descoperi care este cadoul perfect pentru iubitul tau!

1. Statueta din bronz “Sarutul” de Rodin

cadouri de valentines day

Ce cadou poate fi mai expresiv pentru dragostea voastra decat o statueta cu doi indragostiti imbratisati intr-un sarut patimas? Un cadou potrivit unei relatii care de abia a inceput, statueta Sarutul a fost creata de sculptorul francez August Rodin si este una dintre cele mai cunoscute opere de arta din lume. Statueta poate fi privita ca un cadou simbolic, ea a rezistat testului timpului la fel cum o va face si relatia voastra.

Citește și:

2. Un glob ca sa va ajute sa decideti unde plecati la vara

cadouri de valentines day

Daca erati indecisi in legatura cu locul unde va veti petrece vacanta de vara, acum este mult mai usor. Puteti sa lasati totul la mana destinului si sa folositi globul pentru a va decide. Invarte globul si unde se opreste acolo plecati si voi.

Pe langa aventurile in care va trimite, globul este un obiect decorativ stilat si de bun gust. Isi va gasi locul la el in birou sau living.

3. O geanta de voiaj pentru un city break spontan

cadouri de valentines day

Uneori un weekend petrecut impreuna este tot ce ai nevoie pentru a fi fericita. Poate fi ceva simplu, un drum pana la mare, o excursie la munte sau un city break intr-o capitala europeana. Pentru o mica evadare din rutina, daruieste-i o geanta de voiaj indeajuns de incapatoare pentru lucrurile lui dar si alte tale. Tot ce mai de facut acum este sa cumperi biletele!

Citește și:

4. O pereche de butoni pentru evenimentele speciale

cadouri de valentines day

Unui barbat elegant nu ii poate lipsi o pereche de butoni de camasa. Butonii infrumuseteaza tinuta formala a unui barbat si ofera rafinament tinutei. Acum, cand mergeti la evenimente impreuna, va fi mereu imaginea elegantei. Si chiar daca mai are alte perechi, pe ai tai ii va pune intr-un loc special si isi va aminti ca sunt de la tine.

5. Un set de scris pentru actele importante

cadouri de valentines day

Chiar daca traim in era digitala, un barbat serios va avea mereu nevoie de un instrument remarcabil de scris. Pentru momentele cand ia notite sau semneaza contracte importante, stiloul este un obiect pe care se poate baza.

Surprinde-l cu un gest romantic si ofera-i stiloul impreuna cu o scrisoare de dragoste, scrisa de mana ta. Probabil nu a mai primit niciodata un astfel de cadou asa ca fii pregatita pentru o reactie pe masura gestului.

Citește și:

6. O cina romantica si un moment de intimitate

cadouri de valentines day

Uneori cele mai simple optiuni sunt si cele care functioneaza cel mai eficient. O cina speciala, un vin bun si o clipa intima cu tine s-ar putea sa fie tot ce isi doreste sa primeasca de Valentines Day. Il poti surprinde cu o rezervare la restaurantul sau preferat, unde ai vorbit in avans cu ospatarii sa ii pregateasca felul sau de mancare favorit. Indulceste atmosfera cu un vin de colectie iar la sfarsitul serii iti va marturisi cat de mult te iubeste.

Speram ca acum esti mai inspirata in legatura cu cadoul pentru iubitul tau. Oricare ar fi alegerea ta, iti dorim un Valentines Day de neuitat!

Un material realizat de expertii magazinului online my-man.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.