Setari Cookie-uri

Cum recunosti o femeie inteligenta. 8 lucruri pe care le face in legatura cu banii

Fiecare persoana ar trebui sa detina controlul asupra propriilor sai bani.

femeie inteligenta

Oamenii se impart in doua categorii: persoane practice, care stiu cum sa cheltuiasca banii, si cele care sunt deseori nevoite sa se imprumute, fie pentru ca nu castiga indeajuns de mult, fie deoarece cheltuiesc mai mult decat isi pot permite.

Femeile inteligente stiu, insa, cateva lucruri despre bani, iar noi putem recunoaste o astfel de persoana dupa modul in care alege sa-si administreze finantele:

1. O femeie inteligenta priveste dincolo de salariul obtinut

Bogatia nu are nimic de a face cu ceea ce avem, ci cu ceea ce facem cu resursele noastre. Daca vrem sa ne imbogatim, trebuie sa investim banii sau sa-i cheltuim pe lucruri a caror valoare nu se pierde (sau chiar creste) in timp, conform vanessamcgrady.com.

2. O femeie inteligenta cunoaste scurtaturile financiare

O femeie inteligenta si practica este o femeie informata. O astfel de persoana cunoaste intotdeauna cele mai bune metode de a-si administra banii si stie care sunt cele mai avantajoase modalitati de a administra finantele si de a economisi timp. Spre exemplu, pe piata a aparut un nou serviciu Western Union de primire a banilor din strainatate direct la ATM, foarte util pentru persoanele practice, pentru care timpul conteaza.

Citește și:

3. O femeie inteligenta nu asteapta sa castige foarte multi bani pentru a-i investi

O femeie inteligenta incearca sa investeasca banii inainte de a fi sigura ca are la dispozitie un capital generos. Exista investitii profitabile si investitii neprofitabile, iar diferenta dintre ele nu este legata de capitalul de pornire, ci de modul in care alegem sa cheltuim banii.

4. O femeie inteligenta nu asteapta o criza financiara pentru a investi banii

Perioadele de criza financiara sunt cele mai nepotrivite pentru a demara o investitie. In astfel de zile, deciziile tind sa fie irationale, iar esecul n-ar face altceva decat sa adanceasca problemele financiare cu care ne confruntam, conform barbarastanny.com.

femeie inteligenta

5. O femeie inteligenta invata constant lucruri noi despre administrarea banilor

In momentul in care vrem sa invatam mai multe lucruri despre administrarea banilor, disconfortul ne blocheaza calea catre prosperitate. Ne putem simti speriate si vulnerabile. Exista, insa, trei reguli de baza care ne vor asigura succesul: incepe, continua si nu te da batuta niciodata!

Citește și:

6. O femeie inteligenta invata sa nu se mai autosaboteze

Multe persoane se autosaboteaza fara sa-si dea seama de asta, imbratisand o serie de atitudini de rezistenta foarte nocive atunci cand vor sa-si reorganizeze viata. Este foarte important sa aflam care sunt factorii care ne blocheaza progresul, iar pentru asta trebuie sa ne analizam, din cand in cand, starile emotionale negative si cauzele acestora, conform madammoney.com.

7. O femeie inteligenta stie ca nu exista „marile secrete”

O femeie inteligenta nu are un secret pentru succesul ei financiar, insa exista cateva lucruri destepte pe care le face: are incredere in intuitie, invata din greseli, incepe cu o mica afacere, nu isi stabileste scopuri nerealiste, investeste cu regularitate, stie sa-si diversifice paleta de optiuni si este rationala atunci cand face cumparaturi.

Citește și:

8. O femeie inteligenta invata de la altii

O femeie inteligenta incearca sa invete din experientele altora si din modul in care ceilalti si-au atins scopurile.

femeie inteligenta

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.