Setari Cookie-uri

Bancuri bune despre Ziua Indragostitilor

Descopera colectia noastra cu cele mai bune bancuri de Ziua Indragostitilor care te vor face sa razi pe cinste si sa supravietuiesti acestei sarbatori!

Valentine’s Day sau spaima barbatilor si a persoanelor singure se apropie cu pasi repezi si ne vom gasi iar in postura de a face fata declaratiilor siropoase de dragoste, a inimioarelor rosii aparute de nicaieri si a gesturilor romantice impuse.

Pentru ca iubirea poate fi celebrata oricand, fara a avea neaparat nevoie de o zi care sa ne aduca aminte ca ea exista, va propun o portie dragastoasa de ras si un shot tandru de umor cu cele mai amuzante bancuri de Ziua Indragostitilor.

bancuri bune de Valentine's Day Foto: FCSCAFEINE, Shutterstock

Incearca o portie mare de ras cu 10 bancuri bune de Valentine’s Day

1. Un print a fost pus sub o vraja, astfel incat sa poata vorbi doar un cuvant in fiecare an. Daca nu vorbeste timp de doi ani, in urmatorul an poate vorbi doua cuvinte si asa mai departe. Intr-o zi, el se indragosteste nebuneste de o femeie superba si se abtine de la a vorbi doi ani pentru a o putea numi “draga mea”. Apoi a vrut sa-i spuna ca o iubeste, asa ca a mai asteptat doi ani. La sfarsitul celor patru ani a vrut sa-i ceara mana, asa ca a mai asteptat inca patru ani. In cele din urma, cand s-a incheiat al optulea an, chiar de Valentine’s Day a condus-o in cel mai romantic loc si a intrebat-o: “Draga mea, te iubesc! Te mariti cu mine? La care femeia a raspuns: “Poti sa mai spui odata?”

2. Fata: Nu pot sa fiu perechea ta de Valentine’s day din motive medicale.
Baiatul: Serios?
Fata: Da, imi faci rau!

3. In cazul in care nu este Ziua Indragostitilor si vezi un barbat cumparand flori, intreaba-l: “Ce prostie ai facut?”

4. Ce isi ureaza persoanele singure de Valentine’s Day?
- “O Zi a Independentei fericita!”

5. O femeie trage un pui de somn in dupa-amiaza zilei de Valentine’s Day, dupa care se trezeste si ii spune sotului: “Tocmai ce am visat ca mi-ai dat un colier de diamante superb si foarte scump pentru Ziua Indragostitilor! Ce crezi ca inseamna?” Barbatul ii spune: “Vei sti diseara.” Mai tarziu vine sotul acasa cu un pachet mic pentru ea. Femeia sarind in sus de fericire il deschide si gaseste inauntru o carte numita: “Interpretarea viselor”.

6. Un baiat se duce la o bijuterie si cumpara o bratara scumpa pentru a-si surprinde iubita de Ziua Indragostitilor. Bijutierul il intreaba: “Vrei gravat numele prietenei tale pe ea?” Baiatul se gandeste cateva clipe apoi raspunde: “Nu, scrie mai bine: Pentru unica si adevarata mea iubire.” Bijutierul zambeste uimit si ii spune: “Foarte romantic din partea ta.” La care baiatul: “Nu chiar romantic, cat foarte practic. In cazul in care ne despartim, o pot folosi din nou.”

7. Ce ii spune un magnet altui magnet de Valentine’s Day?
- “Ma simt atras de tine!”

8. Ea: “Toate colegele mele de munca au primit flori de Ziua Indragostitilor, sunt absolut superbe!
El: “Mda, probabil de aceea au primit flori!”

9. Cum sa-ti surprinzi iubitul de Ziua Indragostitilor?
- Fa-ti altul!

10. Un barbat nervos: “Nu-mi vine sa cred ca am incurcat felicitarile de Valentine's Day! Acum amanta o sa creada ca o iubesc si nevasta ca vreau sa ma culc cu ea!”

Citește și:

Foto prima pagina: Javier Brosch, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.