Setari Cookie-uri

7 experiente la indemana oricui pe care orice femeie ar trebui sa le incerce in viata asta

Singura piedica in calea fericirii noastre suntem chiar noi.

experiente

„Douazeci de ani de aici inainte vei fi mai dezamagita de lucrurile pe care nu le-ai facut decat de cele pe care le-ai facut, asa ca ia masa singura intr-un restaurant plin de oameni, navigheaza singura departe de port, fa comert. Exploreaza. Viseaza. Descopera“. Nu este de mirare ca Mark Twain a ramas un reper de gandire, mirarea este ca e nevoie sa rascolim dupa un astfel de citat ca sa ne simtim inspirate sa experimentam mai mult.

Singura piedica in calea fericirii noastre suntem chiar noi. Nu exista moment mai bun decat acesta ca sa ne punem in situatii noi, sa invatam, sa traim ce nu ne-am fi imaginat vreodata ca putem trai. Lumea ne asteapta, dincolo de usa de la casa sau de la birou. Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le simti pe propria piele:

1. Cum e sa mananci singura la masa intr-un restaurant fara sa te simti ciudat

Un mindset potrivit te poate scoate din casa chiar si atunci cand pe prietenii tai pare sa-i fi inghitit pamantul sau… joburile. Vei descoperi, stand singura la o masa intr-un restaurant sau un pub, ca ti-au lipsit momentele de reflectie. Cu un pahar de vin in mana si un preparat apetisant langa, lumea se desfasoara cu incetinitorul in fata ta. Ti se arata un soi de realitate pe care nu ai avut timp sa o constientizezi. Un prilej bun ca mintea ta sa se relaxeze si sa se lase inspirata.

Citește și:

2. Cum e sa faci focul pentru gratarul din natura

Nu trebuie sa fii feminista ca sa simti nevoia sa faci genul de activitati care, intr-un grup social, le revin, de obicei, barbatilor. Mergi cu prietenii tai la munte? Asuma-ti cel mai important rol: pregatatirea jarului potrivit pentru bunatatile pe care vreti sa le preparati. E o activitate mult mai satisfacatoare decat taiatul salatei sau condimentarea carnii. Sa reusesti sa aprinzi, intretii si imblanzesti focul este o adevarata arta, care o sa te deconecteze total de la toate grijile. Si, ca relatia ta cu focul caruia i-ai dat viata sa nu se sfarseasca dupa ce carnea a terminat de sfarait, o cafea buna si niste castane coapte in jaratic sunt ceea ce trebuie ca sa va luati un ramas bun poetic.

experiente

3. Cum e sa fii mereu decisa

Sa fii decisa in momente care incurajeaza indecizia si procrastinarea este o calitate rara astazi. Potrivit deepexistence.com, cel mai util este sa ne fabricam un set prestabilit de preferinte care sa ne simplifice luarea deciziilor. Ar fi ideal sa stii despre tine cum iti plac ouale fierte: tari, moi sau cleioase. Ar trebui sa stii pe ce bautura sa te bazezi cand mergi intr-un bar si consecintele ei: te moleseste sau te energizeaza? Sa fii decisa in momente in care ceilalti sunt indecisi iti va da un sentiment neasteptat de calm si control. Inseamna ca stii ceea ce iti place si ca esti cu un pas inaintea celorlalti pe drumul catre atingerea scopurilor.

Citește și:

4. Cum e sa te simti cea mai sexy femeie din lume

Ei, pentru asta, multe dintre noi am crezut, cel putin pana la un moment dat, ca este nevoie de un barbat. De un barbat care sa ne faca sa ne simtim cea mai sexy femeie din lume. Abordare gresita! Exista o reteta mai simpla decat cea de mamaliga care te face, fara exceptie, sa te simti sexy si increzatoare: sportul si… lenjeria sexy. Dupa o ora de antrenament intens la sala, muschii sunt incordati, pielea este neteda si hidratata iar tonusul mental pare invincibil. Adauga la situatia asta un dus revigorant, o crema care-ti rasfata pielea si lenjerie intima ca aceasta, care iti imbraca seducator formele si te face sa simti ca ascunzi un secret al voluptatii si seductiei, indiferent ce haine decizi sa porti pe deasupra.

experiente

5. Cum sa ceri o marire de salariu cu stil

Momentul in care esti decisa sa ceri o marire de salariu este cel in care iti constientizezi valoarea. Nu este nimic mai inspirational ca o femeie care cere ceea ce i se cuvine, folosind mijloacele potrivite. Nu este suficient sa dai iama in biroul sefului si sa iti incepi discursul pregatit acasa, in fata oglinzii. Incearca sa pui pe hartie motivele pentru care consideri ca munca depusa merita rasplatita, costurile vietii in orasul in care locuiesti, profitabilitatea companiei, cat de pretioasa esti pentru companie si cat de usor ar fi sa fii inlocuita de o persoana care se multumeste cu un salariu mai mic.

Citește și:

Mai mult, potrivit businessballs.com, e important sa stii care sunt preturile pietei pentru jobul tau, asa ca intreaba in stanga si in dreapta, ca sa iti faci o idee despre cat poti sa intinzi coarda. Odata ce ti-ai facut un plan si esti sigura pe tine, solicita o intalnire de renegociere a salariului.

experiente

6. Cat de important este sa fii evaluata periodic de medici carora le pasa

Vei fi surprinsa cati oameni iti vor povesti despre doctori care le-au castigat increderea doar daca deschizi subiectul. Povestile bune incep sa fie din ce in ce mai multe si asta se datoreaza, in mare parte, dezvoltarii sectorului privat de sanatate.

Aici, doctorii sunt platiti conform experientei si au mai multe oportunitati de dezvoltare profesionala, ceea ce le usureaza munca dar, mai ales, le permite sa aiba grija cum se cuvine de pacientii lor si sa fie, inainte de doctori, oameni. Iar sentimentul ca ai descoperit specialisti dedicati meseriei, in care iti poti pune toata increderea este unul pe care trebuie sa-l experimentezi; e un firesc pe care, cel mai probabil, il asteptai din totdeauna, fara sa iti dai seama.

Citește și:

7. Cum e sa calatoresti singura

Sa calatoresti singura inseamna sa simti cu adevarat gustul libertatii. Nu depinzi de nimeni, iti faci programul dupa cum doresti, mai precis, zero compromisuri. E o experienta ca niciuna pe care ai trait-o pana acum prin intensitatea ei si prin volumul de interactiuni neasteptate care iti vor schimba radical modul in care vezi lumea.

Cand nu ai un camarad de drum, te pui in situatia sa intrebi, sa ceri, sa explici, sa negociezi, sa povestesti si sa asculti povestile persoanelor pe care le intalnesti. Dupa o calatorie solitara te vei intreba ce lucruri grozave ai ratat nefacand asta dintotdeauna. Mai mult, te vei simti atat de inspirata si energizata de ce se intampla dincolo de zona ta de confort, incat, cel mai probabil, planurile tale pentru viata vor lua o turnura interesanta.

Lista noastra ar putea continua la nesfarsit, Mark stie cum sa inspire o femeie. Spune-ne daca ti-a placut si daca vrei sa te inspiram si cu alte experiente simple dar memorabile.

Citește și:

experiente

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.