Setari Cookie-uri

Secretul unui par frumos si sanatos?

Sa actionezi exact acolo unde e nevoie.

Cum stii cand si unde sa actionezi asupra firului de par? Multe produse de ingrijire a parului promit o ingrijire si o imbunatatire generale ale aspectului parului tau. Insa de cele mai multe ori, asta nu este de ajuns.

Dupa studii indelungate, expertii NIVEA au ajuns la concluzia ca secretul unui par ingrijit si fortificat nu este actiunea generala, ci ingrijirea individuala a zonelor deteriorate ale firului de par.

Cum e posibil?

Noul sampon si balsam NIVEA Repair & Targeted Care beneficiaza de o noua tehnologie revolutionara inteligenta – formula KERA Detect care identifica cu precizie zonele afectate ale firului de par si actioneaza asupra spatiilor deteriorate. Formula KERA Detect cu Panthenol repara astfel firul de par exact unde acesta are nevoie, pentru ca tu sa spui adio parului degradat.

Ce spun expertii?

Dr. Nathalie Sors
Research & Development, Beiersdorf AG

„Tehnologia Kera Detect este o tehnologie inteligenta care are posibilitatea sa recunoasca locurile in care firul de par are nevoie sa fie reparat, redandu-i stralucirea si supletea, protejandu-l si facandu-l fin la atingere. Tehnologia combina 3 componente complementare: o componenta de reparare, panthenol si keratina. Componenta de reparare e capabila sa detecteze zonele afectate de pe suprafata firului de par si sa le repare, acolo unde este nevoie.”

Pentru mai multe detalii accesati pagina: http://www.nivea.ro/Produse/campaigns/hair-care-and-styling/repair-and-targeted-care

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.