Setari Cookie-uri

Vrei sa-ti pui unghii cu gel? Ce trebuie sa stii inainte sa le montezi!

Aspectul unghiilor este deosebit de important pentru o aparitie desavarsita, iar o manichiura neingrijita poate sa distruga o tinuta aleasa cu grija.

montarea unghiilor cu gel

Nu toate femeile au fost inzestrate de la natura cu unghii lungi si frumoase, iar grija permanenta pentru ele este de multe ori consumatoare de timp. Nu doar forma unghiilor este problematica, ci si faptul ca ele se rup usor sau se exfoliaza.

Mainile sunt o adevarata carte de vizita si, ne place sau nu, persoanele din jur vor eticheta imediat o femeie cu unghii neingrijite. Chiar si intr-un mediu profesional, cand ar trebui sa primeze competenta, aspectul este un factor important. Conform unui studiu efectuat de economistul si fondatorul Centrului pentru Inovarea Talentului din New York, Sylvia Ann, si citat de wall-street.ro, felul in care arati ii va influenta pe colegi si chiar si pe superiorii tai de la locul de munca. Trebuie, asadar, sa acorzi o atentie deosebita mesajului pe care il transmiti prin intermediul aspectului fizic, indiferent ca vorbim despre vestimentatie, coafura sau unghii.

Orice femeie isi doreste sa aiba mereu un aspect de nota 10, inclusiv cand vine vorba despre manichiura, insa acest lucru presupune putin efort din partea noastra. Daca vrei sa uiti de vizitele saptamanale la un salon de infrumusetare, unghiile cu gel sunt solutia perfecta pentru a avea mereu o manichiura impecabila.

Citește și:

unghii cu gel

Unghiile cu gel, un atu al femeii moderne

Femeia moderna se imparte mereu intre zeci de activitati si sarcini. Balansarea intre o viata de familie implinita, o cariera de succes si o viata sociala incarcata este destul de dificila, iar timpul parca lucreaza mereu impotriva noastra. Din fericire, spre deosebire de mamele sau bunicile noastre, cosmetica ne ajuta sa mai castigam timp oferindu-ne modalitati de infrumusetare de durata si care ne scutesc de vizitele dese la salon. Unghiile cu gel reprezinta una dintre solutiile pentru care ar trebui sa le multumim cosmeticienilor, pentru ca arata mereu perfect si ne ajuta sa economisim timp.

Daca inca nu ai apelat la montarea unghiilor cu gel si nu esti familiarizata cu procedurile de montare, tutorialul acesta iti poate fi de mare folos pentru a intelege cum lucreaza un profesionist si prentru a vedea cum o manichiurista poate sa faca adevarate minuni cu ustensilele potrivite. Poti observa in imaginile din tutorial ca unghiile cu gel sunt montate pe o baza de unghie naturala extrem de scurta, asa ca nu e nevoie sa astepti ca aceasta sa iti creasca. Unghiile cu gel au devenit tot mai populare in ultimii ani si tot mai multe femei prefera chiar sa si le faca singure, acasa. Daca te pasioneaza nail-art-ul si iti doresti sa experimentezi cat mai multe modele pe unghiile tale si ale prietenelor tale, poti face unghii cu gel urmand cativa pasi specifici.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unghiilor cu gel este cel legat de timp, insa un alt beneficiu este acela ca sunt extrem de rezistente, nu te opresc din a-ti desfasura activitatea de zi cu zi si nu risti ca lacul de pe ele sa ”sara”. Exista insa si alte motive pentru care ar trebui sa iei in considerare montarea unghiilor cu gel, dar si cativa factori care ar putea sa le deterioreze.

Citește și:

modele unghii cu gel

Modele deosebite si o grija in minus

Cand iti montezi unghii cu gel ai posibilitatea sa alegi din sute de modele cu totul deosebite. Manichiura clasica nu ofera la fel de multa libertate cand vine vorba despre culori si modele. De altfel, profesionistii din domeniu ar putea sa se considere adevarati artisti, deoarece reusesc sa realizeze modele impresionante, care nu au cum sa treaca neobservate.

In plus, daca te numeri printre femeile care viseaza sa aiba unghii lungi, insa acestea se exfoliaza sau se rup usor, gelul este una dintre solutiile salvatoare. Orice imperfectiune a unghiilor este tratata, iar acestea vor avea o lungime simetrica.

Insa unghiile cu gel nu sunt potrivite doar pentru ocaziile speciale, cand vrei sa atragi toate privirile, ci si pentru manichiuri clasice. Poti opta pentru un french mereu la moda sau pentru unghii in culori nude, nu trebuie neaparat sa ai in minte doar modele tipatoare, ci si unele care pot fi purtate zi de zi, la o tinuta casual. Editorii revistei Vogue ne atrag atentia ca modelul de manichiura ales spune multe despre noi si poate trada unele aspecte ale personalitatii noastre. Indiferent daca esti o femeie careia ii place sa poarte unghii rosii si lungi sau daca preferi unghiile nude si scurte, gelul se pliaza pe orice stil preferi.

Cu siguranta ai trecut cel putin o data printr-un episod neplacut cand una dintre unghiile proaspat facute la salon s-a rupt atunci cand tastai la calculator. Cand ai unghii cu gel, poti sa uiti de aceasta grija, deoarece acestea sunt mult mai rezistente si nu se rup decat in conditii extreme.

Odata ce ti-ai montat unghii cu gel, poti uita pentru circa trei saptamani de grija manichiurii. Nu va fi nevoie sa le inlocuiesti dupa aceasta perioada, insa va trebui sa le intretii si sa le retusezi pentru a evita aspectul inestetic provocat de cresterea unghiei naturale sub gel.

Citește și:

unghii cu gel

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti pui unghii cu gel

Desi sunt extrem de rezistente, unghiile cu gel nu sunt indestructibile si anumite obiceiuri pot duce la deteriorarea lor. Apa este principalul factor care le poate afecta. O vacanta prelungita la mare sau practicarea inotului s-ar putea sa duca la o degradare mai rapida a gelului.

Cantareste bine optiunile inainte sa alegi un model. Unghiile realizate cu gel nu se indeparteaza foarte usor, asa ca este recomandat sa fii foarte hotarata cand ii spui manichiuristei ce model sau culoare doresti. Cand se monteaza gelul, unghia este foarte bine pilita pentru ca substanta sa aiba aderenta, asa ca daca il indepartatezi in scurt timp de la montare, s-ar putea ca aspectul unghiei naturale sa nu fie unul foarte placut.

Un ultim lucru asupra caruia trebuie sa-ti atragem atentia inainte sa-ti pui unghii cu gel este acela ca te vei indragosti iremediabil de aspectul lor perfect si nu vei mai vrea sa te reintorci la unghiile clasice.

Ce parere ai despre manichiura cu gel? Ai incercat pana acum? Cum ti s-a parut?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.