Setari Cookie-uri

5 ritualuri de dimineata care le schimba viata vedetelor

Cum isi incep ziua unele dintre cele mai cunoscute vedete internationale!

O vorba plina de intelepciune spune ca secretul unei vieti pline de succes sta intr-o buna organizare, indiferent de ceea ce ai de facut. Acest lucru se aplica si in cazul vedetelor aflate in lumina reflectoarelor, care sunt supuse zilnic ochiului critic al publicului larg, prin urmare orice ar face prezinta interes si se poate transforma rapid intr-un trend de succes. Din aceasta cauza publicul si fanii sunt extrem de interesati sa gaseasca cheia succesului starurilor preferate. Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata, iata felul in care isi incep ziua unele dintre cele mai iubite vedete internationale:

Ritualuri de dimineata invatate de la vedete

1. Ellen deGeneres

ritualuri de dimineata
Foto: Instagram

Iubita prezentatoare a showului omonim, Ellen de Generes este o mare fana a meditatiei transcedentale si a efectelor benefice pe care aceasta le aduce asupra starii mentale. Meditatia si concentrarea asupra unei mantre timp de 20 de minute in fiecare zi, de preferat dupa o sedinta matinala de exercitii fizice, ii ofera cateva binemeritate momente de liniste si o ajuta sa faca fata agitatiei zilei si angajamentelor din show biz. Meditatia transcedentala a castigat adepti si in randul altor vedete, care ii confirma eficienta, cum ar fi Jerry Seinfeld, Hugh Jackman sau Paul McCartney.

Citește și:

2. Barrack Obama

ritualuri de dimineata de la vedete
Foto: Instagram

Probabil ca nu exista un om mai ocupat decat Presedintele (inca) in functie al S.U.A. Se stie ca ziua de lucru a acestuia se poate prelungi uneori pana la orele mici ale diminetii, prin urmare este esential sa isi reincarce in mod constant bateriile; iar modul in care a ales sa o faca este surprinzator de familiar: Barrack Obama ia intotdeauna micul dejun impreuna cu Michelle, Sasha si Malia, in Biroul Oval, inainte sa isi inceapa ziua de lucru. Iar atunci cand este departe de Casa Alba, macar ultima masa din zi o ia tot cu familia, indiferent de programul aglomerat pe care il are. In plus, are un program saptamanal bine pus la punct de exercitii fizice: doua sedinte de cate 45 de minute de cardio si 4 sedinte de antrenament de forta. Nu este de mirare ca este intotdeauna in forma maxima, cu o conditie fizica de invidiat.

Citește și:

3. Miranda Kerr

ritualuri de dimineata
Foto: Instagram

Modelele de reputatie internationala isi intretin cu greu faima, contrar asteptarilor. Viata lor nu se desfasoara intr-un ''dolce far niente'' presarat din cand in cand cu defilari de moda. Miranda Kerr, de exemplu, are un program foarte aglomerat si deseori i se intampla sa aiba 3 sau mai multe show-uri pe zi, mai ales in timpul Saptamanei Modei. Asta inseamna nenumarate tinute schimbate, coafura, machiaj si o agitatie constanta care ar scoate din minti orice om neinitiat. Pentru a se asigura ca ramane calma si zambitoare in haosul inevitabil din jur, practica meditatia cu mantre atunci cand se trezeste si ori de cate ori are ocazia pe parcursul intregii zile, fie ca asteapta la o proba de machiaj sau este intr-un taxi, intre doua show-uri de moda - ocaziile perfecte de deconectare si de anulare a haosului senzorial din jur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.