Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase mesaje de Inviere

Trimite familiei si prietenilor cele mai frumoase mesaje de Inviere pentru a le aduce bucurie in suflet.

Mesajele de Inviere ne pot apropia si mai mult de cei dragi prin cuvintele pline de bunatate pe care le transmitem acestora cu scopul de a le reaminti de semnificatia luminii sfinte. In fiecare an avem sansa de a simti miracolul sarbatorii de Paste.

De ce miracol? Pentru ca energia iubirii din care este facut tot universul ne lumineaza sufletele in noaptea de Inviere. Este un miracol in masura in care valul de iubire divina se revarsa asupra noastra, determinandu-ne sa ne gandim mai bine la drumul nostru in viata si la cine suntem cu adevarat.

Mesaje de Inviere

Indreapta-ti privirea catre ceruri si acolo vei gasi credinta; indreapta-ti privirea catre cel de langa tine si primeste-l in inima; astfel vei simti dragostea divina. Paste Fericit!

Pastele trezeste in noi puterea spirituala de a ierta si de a raspandi iubire; sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei apropiati. Paste Fericit!

Citește și:

mesaje de Invierea Domnului

Foto: Shell_ghostcage, Pixabay.com

Sarbatoarea de Paste inseamna bucurie dar si sacrificiu; este momentul sa iertam greselile celorlalti si sa le luminam calea asa cum a facut si Fiul Domnului.

Miracolul Invierii ne dezvaluie ca mai presus de toate trebuie sa ne ingrijim de calatoria noastra spirituala pe pamant. Fie ca sarbatoarea Pastelui sa iti umple inima de bucuria adevarata, cea a mantuirii sufletului!

Lumina Sfanta a Invierii sa te calauzeasca pe tot parcursul vietii si sa iti aduca pacea sufleteasca de care ai nevoie. Paste Fericit!

Stralucirea perfectiunii divine care se arata in clipele sfinte ale Invierii sa iti lumineze calea si sa indeparteze suferinta din inima ta!

In noaptea sfanta de Inviere, izvorul de viata dumnezeiasca curge spre vindecarea sufletelor; fie ca acele momente pline de bucurie sa ne aduca tamaduirea in inimi. Paste Fericit!

Citește și:

De Paste sa simtim cum rugaciunile noastre se inalta la ceruri si cum, astfel, viata cea fara de sfarsit se leaga de calatoria noastra pe pamant. Hristos a Inviat!

Mesaje de Invierea Domnului

Dumnezeu vede bunatate si frumusete chiar si atunci cand sufletul omului este vestejit. Asemenea Domnului, sa ne deschidem inima catre speranta ca binele va invinge mereu. Paste Fericit!

Promisiunea Invierii se regaseste in fiecare boboc care infloreste primavara, in fiecare gand bun care incolteste in inimi, in fiecare iubire care creste in suflet. Paste fericit!

Sa cautam iertare in zilele sfinte de Paste, pentru a-l putea regasi pe Hristos in suflet. Paste fericit!

In fiecare an, minunea Pastelui ne inunda casele cu speranta unui nou inceput; sa lasam dragostea si linistea sa patrunda in sufletele noastre. Hristos a Inviat!

mesaje de Inviere

Foto: Tappancs, Pixabay.com

Citește și:

Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va dezvaluie taina jertfei Domnului prin care sufletele noastre au fost curatate. Paste Fericit!

Fara lumina sfanta a Invierii am fi niste umbre trecatoare pe pamant; fara dragostea Fiului lui Dumnezeu am fi niste suflete descurajate de propriile neputinte. Asadar, sa gasim in miracolul credintei desavarsirea noastra adevarata.

Sa ne bucuram impreuna de reinnoirea vietii noastre spirituale care nu ar fi fost posibila fara jertfa Domnului. Hristos a Inviat!

Dragostea Domnului este o iubire care trece dincolo de timp, dincolo de orice ratiune; sa o lasam sa intre si in sufletele noastre! Paste fericit!

De Paste avem prilejul sa ne impacam cu trecutul nostru si sa ne iertam propriile greseli pentru a putea privi cu mai multa speranta viitorul. Hristos a Inviat!

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.