Setari Cookie-uri

4 accesorii feminine despre care stiinta a demostrat ca te fac mai atragatoare

Frumusetea se afla in ochii privitorului, insa cateva accesorii iti vor garanta ca ea se poate afla si in mainile tale.

accesorii feminine

Se spune ca seductia este o arta si ca ea nu poate fi invatata. Oamenii de stiinta contrazic insa aceasta parere si au demonstrat ca exista cateva accesorii si tinute feminine care garanteaza priviri lungi din partea barbatilor. Frumusetea se afla in ochii privitorului, insa cateva accesorii iti vor garanta ca ea se poate afla si in mainile tale.

Un studiu legat de atractivitate efectuat de o echipa de cercetatori din Geneva si citat de publicatia britanica The Telegraph arata ca unele calitati fizice native sunt extrem de importante atunci cand discutam despre succesul pe care il avem la sexul opus. Conform cercetarii, se pare ca femeile blonde, cu un chip simetric si cu un raport talie-sold de 0,7 au un succes mai mare in randul barbatilor.

In vreme ce inzestrarile de la natura nu pot fi prea usor modificate, trucurile vestimentare sunt la indemana oricui, iar atunci cand vrei sa lasi o impresie deosebita asupra unui barbat, ai putea a apelezi la ele. Iata despre ce este vorba:

Citește și:

1. Ochelarii de soare

accesorii feminine

„Cu ochelari de soare sunt Jack Nicholson. Fara ei, sunt doar un tip gras de 60 de ani”, a declarat intr-un interviu faimosul actor de la Hollywood. Nu este singurul care a observat ca acest accesoriu ii confera un aer aparte. Si oamenii de stiinta spun acelasi lucru.

Desi sunt unele femei care considera ca fizionomia lor nu este avantajata de ochelarii de soare, acest lucru este cauzat, probabil, de faptul ca nu au gasit modelul care sa le stea bine. Avand la dispozitie o multitudine de forme si culoril, precum sunt modelele de pe acest site, e greu de crezut ca nu poti sa profiti de aspectul chic si cool pe care ti-l ofera.

Vanessa Brown, profesor la Universitatea Notting Trent din Marea Britanie, este cea care a facut o ampla cercetare a impactului pe care il au ochelarii de soare asupra atractivitatii unei persoane. Concluzia ei, scriu jurnalistii de la New York Magazine, este ca acest acest accesoriu confera simetrie fetei si ascunde defectele, facand orice persoana mai atragatoare si mai eleganta.

Citește și:

2. Hainele rosii

accesorii feminine

Este stiut faptul ca rosul este culoarea pasiunii, insa probabil nu stiai ca s-a demonstrat stiintific ca o femeie imbracata in rosu este mai atragatoare pentru un barbat decat atunci cand poarta o alta culoare. Intr-un articol publicat in Jurnalul European de Psihologie Sociala, se arata ca aceasta culoare le face pe femei irezistibile in fata barbatilor.

Autorii studiului au realizat doua experimente. In unul dintre ele, barbatii purtau conversatii separate cu doua femei distincte, una dintre ele purtand rosu si a doua verde. Toti barbatii care au participat la experiment i-au pus intrebari mai personale femeii imbracata in rosu.

In al doilea experiment barbatii se aflau intr-o camera cu o femeie imbracata in albastru si una imbracata in rosu, iar majoritatea lor s-a asezat mult mai aproape de cea in rosu.

Citește și:

3. Pantofi cu toc

accesorii

Desi deja banuiam asta, oamenii de stiinta au demonstrat ca pantofii cu toc le fac pe femei mai atragatoare pentru barbati. Profesorul Nicholas Gueguen de la Universitatea din Bretania este coordonatorul unui studiu care demonstreaza acest lucru.

Gueguen a realizat un experiment prin care a aratat ca daca o femeie poarta tocuri, sansele ca barbatii sa o considere atragatoare se dubleaza. Cand o femeie care purta pantofi cu talpa joasa a abordat barbati pe strada pentru a-i raspunde la un scurt chestionar, 47% dintre cei abordati au refuzat-o, insa cand si-a schimbat pantofii si i-a incaltat pe cei cu toc, 83% dintre ei au fost de acord sa-i raspunda la intrebari.

O alta parte a studiului a presupus ca femeia sa scape o manusa. Cand purta pantofi fara toc, 62% dintre barbati au ridicat de jos manusa si au mers sa i-o inapoieze. In schimb, cand femeia purta tocuri, 93% dintre barbati au ajut-o sa-si recupereze manusa.

Citește și:

4. Bluze fara maneci

accesorii

Multe dintre noi consideram ca barbatii se uita lung la picioarele unei femei, insa un studiu a demonstrat faptul ca acestia apreciaza o femeie cu brate frumoase. Sansele sa-l cuceresti atunci cand porti o bluza sau o rochita fara maneci cresc semnificativ decat in situatia in care alegi sa-ti acoperi bratele.

Studiul care a evidentiat acest lucru a fost efectuat la Universitatea New South Wales din Sydney. In cadrul lui, barbatilor participanti la cercetare li s-au aratat clipuri video cu 96 de femei si au fost rugati sa acorde o nota femeilor, in functie de atractivitatea lor. Femeile care purtau tinute care le dezvaluiau bratele au fost considerate mult mai atragatoare.

Stiai ca aceste accesorii si haine sunt printre preferatele barbatilor? Tu ai observat asta pana acum?

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.