Setari Cookie-uri

Ce greseli ai facut in viata anterioara

Horoscopul iti dezvaluie ce fel de personalitate ai avut intr-o viata anterioara!

Horoscopul iti dezvaluie ce fel de personalitate ai avut intr-o viata anterioara!

Berbec - Este un semn cardinal. Daca te-ai nascut in aceasta zodie trebuie sa inveti lectia rabdarii, a stapanirii impulsivitatii si a canalizarii energiei spre proiecte constructive. Berbecul poate fi razvratit, agitat sau geniu nebun. Poate ajunge batausul clasei, liderul unui grup de fanatici, sotul violent, conducatorul tiranic. Nu trebuie sa-si impuna punctul de vedere si este necesar sa treaca mereu dincolo de aparente. Hitler a fost Berbec, el nu si-a insusit lectia umilintei. Van Gogh a fost pictorul nebun, el nu si-a putut stapani impulsivitatea. Intr-o viata anterioara a fost dependent de altii, lipsit de curaj, de combativitate.

Taur - Semn fix de pamant, el trebuie sa lupte cu atasamentul fata de valorile materiale si cu incapatanarea cu care isi apara principiile. Saddam Hussein a fost un exemplu tipic de Taur care nu a invatat ca oamenii au pareri diferite, ca nimeni nu detine adevarul suprem. Cine se naste sub acest semn trebuie sa puna sufletul inaintea trupului, sa renunte la posesivitate si sa-si deschida mintea catre alte orizonturi. Intr-o viata anterioara a trait haotic emotional, lipsit de echilibru, patimas, acum trebuie sa fie un sprijin solid pentru ceilalti.

Gemeni - Semn patronat de Mercur, el trebuie sa poarte crucea unei dualitati obositoare si sa separe ceea ce este esential de ceea ce este superficial. Nu are voie sa se limiteze la trairi marunte, sa joace roluri care nu i se potrivesc, sa manipuleze sau sa insele. Cine se naste sub acest semn trebuie sa caute mai profund in sine, sa se autoanalizeze, sa afle cu adevarat cine este si ce isi doreste. Intr-o viata anterioara a trait prea libertin si superficial, acum trebuie sa invete lectia responsabilitatii.

Rac - Cine se naste sub acest semn, invata lectia devotamentului familial, dar si nevoia stapanirii emotiilor coplesitoare. Racul nu are voie sa devina posesiv cu cei din jur si trebuie sa isi sublimeze sensibilitatea intr-o forma sau alta. Intr-o viata anterioara a fost axat pe cariera, pe logica rece, acum invata sa coboare in lumea trairilor interioare si sa isi gaseasca fericirea prin comuniunea cu cei din jur.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.