Setari Cookie-uri

O vara de neuitat pentru copilul tau, cu Tabara NERF!

Vrei sa-i oferi copilului tau o vara cum n-a mai avut niciodata? Acum ai ocazia perfecta!

Tabara NERF este o premiera in Romania si in lume: este prima tabara de vara pentru copii organizata de NERF, celebra marca de blastere care a transformat curtile, parcurile si chiar birourile din zeci de tari in terenuri de joaca si de competitie prietenoasa!

Distractie in miscare. Camarazi in deplasare.

In Tabara NERF, copiii vor fi implicati intr-un program dinamic, care aduce pe un teren comun distractia cu blastere NERF si cele mai indragite sporturi de echipa: stafeta, cucerirea steagului, tras la tinta, jocuri de spionaj, baschet, dans si multe alte activitati pe placul celor mici. Programul a fost conceput de specialisti – psihologi, animatori si antrenori sportivi – pentru a dezvolta conditia fizica, precizia, coordonarea, spiritul de echipa si abilitatile de comunicare ale celor mici, intr-o forma extrem de distractiva pentru ei.

Cei mai buni prieteni – vechi si noi!

Fiecare copil va veni in Tabara NERF impreuna cu cel mai bun prieten de acasa, iar in tabara va avea ocazia sa lege prietenii cu multi alti copii de varsta sa! Camaraderia, spiritul de echipa si fair play-ul sunt sufletul Taberei NERF: copiii vor forma echipe inca de la inceput, isi vor compune propriile cantece si coregrafii, vor invata sa coopereze si sa comunice, dar mai ales sa rada impreuna cu gura pana la urechi!

Copiii descopera noi jucarii, in premiera!

Mai mult decat atat, in Tabara NERF micii camarazi vor avea sansa de a descoperi si de a testa jucarii si jocuri de la Hasbro in premiera, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor. Dupa programul de zi, vor avea seri tematice de joaca si relaxare alaturi de jocurile si eroii preferati: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele.

Cand si unde va fi Tabara NERF?

Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

Cum castigi locuri in Tabara NERF?

Poti castiga prin tragere la sorti doua locuri in Tabara NERF: unul pentru copilul tau si unul pentru cel mai bun camarad al sau. Trebuie doar sa intri pe www.tabaranerf.ro, sa inscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie si sa acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod inscris iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si iti creste sansele de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!


Kudika
29 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.