Setari Cookie-uri

Advertorial De ce e Tabara NERF cea mai tare tabara din Romania?

Ai auzit deja ca Tabara NERF este cea mai tare experienta de vacanta pe care i-o poti oferi copilului tau. Dar stii si de ce?

Pentru prima oara, in Romania!

Tabara NERF este prima de acest fel din lume, organizata in premiera in Romania. Tabara se desfasoara in perioada 21-26 iulie 2016 la Bran, judetul Brasov, intr-o zona cu aer foarte curat si inseamna sase zile de distractie in aer liber pentru copiii cu varste intre 8 si 12 ani, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

Programul taberei a fost gandit si creat impreuna cu specialisti, astfel incat cei mici sa invete o multime de lucruri utile, in timp ce se distreaza cu noi prieteni.

Distractie in miscare. Camarazi in deplasare.

Tabara NERF e despre super distractie si activitati in natura. Activitatile includ celebrele blastere NERF de la Hasbro si au loc alaturi de alti copii cu varste intre 8 si 12 ani: stafeta, cucerirea steagului, tras la tinta, jocuri de spionaj, baschet, dans si multe alte activitati pe placul celor mici. Conditia fizica, precizia, coordonarea, spiritul de echipa si abilitatile de comunicare, toate vor fi dezvoltate intr-o forma extrem de distractiva pentru copii.

Jocuri si jucarii in premiera nationala

In Tabara NERF, micii camarazi vor descoperi si testa jucarii si jocuri de la Hasbro in premiera, inainte ca ele sa ajunga pe rafturile magazinelor. Dupa programul de zi, vor avea seri tematice de joaca si relaxare alaturi de jocurile si eroii preferati: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele.

Cand si unde va fi Tabara NERF?

Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Poti castiga prin tragere la sorti doua locuri in Tabara NERF: unul pentru copilul tau si unul pentru cel mai bun camarad al sau. Trebuie doar sa intri pe www.tabaranerf.ro, sa inscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie si sa acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod inscris iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si iti creste sansele de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.