Setari Cookie-uri

Interviu cu Gianina Corondan: Nu ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit

Gianina Corondan si ansamblul ei de culori. Are ceva divers in felul ei de a fi. Are viata, ceea ce sigur, vedem in jur tot mai rar

Gianina Corondan

Gianina Corondan si ansamblul ei de culori. Are ceva divers in felul ei de a fi. Are viata, ceea ce sigur, vedem in jur tot mai rar. Are un tip de bucurie la care te branseaza cand o intalnesti. Si are un fel de complicitate cu vremea, cand e buna afara. E mai de vara. Cum speram sa fim de acum si noi.

Un interviu realizat de Radu Buzaianu

Dintre toate ale tale, ce ti se pare mai important acum?

Sa-ti raspund tie la intrebari, ca altfel te apuci sa ma tragi de urechi in public.

Dintre toate greselile pe care le faci in prima parte a vietii pe care o regreti si poti s-o spui?

Imi pare rau ca pe la 4 ani am furat o papusica mica, minuscula, o miniatura din casa unor prieteni de familie, m-a prins mama si m-a invatat lectia cu “nu e bine sa furi”. Trebuia s-o ascund mai bine. Azi as fi fost un om de afaceri prosper. Cu DNA-ul in coaste, dar totusi prosper. Imi pare rau ca nu am stiut cum sa invat. Am intuit doar. Regret ca il sprijineam pe tata sa fumeze, ii puneam tigari deoparte, in ascunzatori numai de mine stiute, ca sa-i fiu - credeam eu – de folos. Noroc ca foarte curind nu m-a mai incurajat in hobby-ul acesta.

Citește și:

Dintre diminetile tale, povesteste-mi una importanta.

Ar fi una recenta. Am primit propunerea de a face un matinal la radio, la Gold FM. Cu doi colegi misto, tati de fete. Mihai si Radu. Deci misogini pina la o limita totusi. In prima dimineata de radio-am pornit in aceeasi masina dotata cu scaunele de copii pe bancheta din spate si am inceput sa tesem frumos, sa surfilam idei, planuri, campanii, sa croim ceva pe calapodul nostru de oameni noi in radio. Am continuat apoi sa ne pasam unul altuia entuziasmul, ca la marile meciuri. Tin sa precizez ca toate acestea nu s-au derulat in timpul mersului! S-a condus preventiv pina la limita evitarii oricarui pericol.

Dintre toate felurile in care esti, cum esti si ai vrea sa nu fii?

Sint gospodina, inventez retete, am un “chef” mic in ureche, care-mi da indicatiile cele mai potrivite pentru meniul zilei si nu mai vreau sa fiu asa. Dictonul zice: daca vrei, poti. Deci pot. Cu ajutor. Ajutati-ma sa scap de “chef”.

Citește și:

Dintre momentele in care pare viata ca ne iese, zi-mi unul pe care ai vrea sa-l repeti.

As vrea sa repet clasa a opta, cu examenul la liceu, cu asteptarea rezultatului, cu premiul constind intr-o inghetata cu alune la Cina, cu tot necunoscutul care parea gata de cucerit, de taiat in felii si de papat in tihna, ca un tort gustos, bio-eco-supra-naturalo-fantastic.

Gianina Corondan

Dintre refrenele pe care le-ai fredonat in viata, zi-mi unul care sa conteze pana la urma.

“N-ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit” sau din repertoriul internationa…”Yes, it’s f*ing political” , “If you tolerate this, then your children will be next”, “I’m a creep”.

Dintre cele care ai fi putut sa devii, pe care Gianina o regreti cel mai tare?

Gianina astronauta. Gianina instalatoarea. Gianina salvatoarea.

Citește și:

Dintre toate cu care ne pierdem timpul, la ce ai renunta si inca nu poti?

La fumatul prietenilor mei. La cumparaturi inutile. Si la vorbaraie neacoperita de fapte.

Dintre toate cele care ti-au iesit, de care ai fost mai mandra?

Nu-i frumos, nici indicat sa fii mindra. Deci n-am fost. Dar mi-a placut sa ma umplu in pene , de exemplu, ca prietena mea buna si un prieten, care s-au cunoscut datorita mie, s-au casatorit si se iubesc ca-n prima zi.

Dintre drumurile pe care le-ai batut in viata, care ti-a folosit mai mult?

Drumul Gorjului, dar mai mult al dorului. (chiar am locuit la Gorjului, aproape de Lujerului, unde acum merg in fiecare dimineata sa fac matinalul la radio).

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.