Setari Cookie-uri

Cele mai bune filme de comedie la care razi cu lacrimi

Un top cu cele mai bune filme comedie pentru momentele in care simti nevoia de o portie mare de ras.

Uneori, pur si simplu, iti doresti sa stai confortabil in canapea sau in pat, cu o portie mare de popcorn si sa urmaresti un film care sa te scoata din cele mai triste stari si sa te faca sa razi copios. Si, sincer, este de-a dreptul magic si uimitor cum rasul te poate vindeca de toate ranile sufletesti, macar pentru cateva ore. Descopera lista noastra cu cateva dintre cel mai bune filme de comedie care sunt numai bune de vazut si de revazut atunci cand esti cu moralul la pamant sau cand vrei sa te bucuri si sa te simti bine.

Cele mai bune comedii pe care trebuie sa le vezi

1. Spy

O comedie la care efectiv vei rade cu lacrimi, iar Jason Statham, intr-un mod absolut suprinzator face cel mai bun rol al sau. Filmul urmareste aventurile lui Susan Cooper (Melissa McCarthy), un agent secret aflat in prima sa misiune, care trebuie sa opreasca un traficant de arme care vrea sa vanda o arma nucleara. Ce este absolut fascinant la aceasta comedie este faptul ca reuseste sa mentina un echilibru intre atmosfera sofisticata a filmelor cu spioni dar si sa-ti ofere multe momente amuzante de calitate.

Citește și:

2. Wedding Crashers



Cum ar fi sa ai ca hobby spargerea nuntilor si sa ajungi chiar sa te perfectionezi in asta? Una dintre cele mai bune comedii, Spargatorii de nunti, ii are in rolurile principale pe, culmea, mediatorii de divort John Beckwith (Owen wilson) si Jeremy Grey (Vince Vaughn), care sunt prieteni de-o viata si totodata parteneri de afaceri. Lucrand la o firma de avocatura si ajutand cuplurile sa-si medieze divorturile, au ajuns sa aiba o atitudine cinica asupra casatoriei. Astfel, in fiecare weekend, cei doi merg la nunti neinvitati cu scopul de a manca, a bea pe gratis si a se cupla cu domnisoarele de onoare. Cu toate astea, una din nuntile la care vor participa le va da toate planurile peste cap si le va crea o gramada de probleme amuzante.

3. Deadpool



Un film la care nu ai cum sa nu razi cu lacrimi si care te binedispune instantaneu. Nu are un subiect extraordinar sau o actiune nemaipomenita, insa eroul sau mai bine spus anti-eroul principal este absolut fantastic, el insusi fiind in stare sa parodieze filmul. Bazandu-se pe cel mai neconventional personaj din universul Marvel, filmul spune povestea unui fost agent al fortelor speciale, Wade Wilson (Ryan Reynolds), care este supus unui experiment in urma caruia dobandeste unele abilitati extraordinare, care au totusi si un revers teribil: un chip desfigurat si un psihic labil care il fac sa-si insuseasca un alter ego ca Deadpool.

Citește și:

4. Mortdecai



Este imposibil sa nu-l adori pe Johnny Depp in rolul simpaticului Charlie Mortdecai, un negustor de arta, care are de infruntat mafioti rusi, agenti Mi5 ai serviciilor secrete britanice, un terorist international si o sotie superba, toate pentru a gasi o metoda pentru a face rost de bani. Mortdecai porneste intr-o aventura in jurul lumii in incercarea de a gasi o pictura furata, despre care se crede ca ar contine codul unei case de valori cu aur, ascunsa de nazisti.

5. The Big Wedding

Unul dintre acele filme de comedie care te binedispun instantaneu si te lasa cu o stare de bine. The Big Wedding are o distributie de exceptie, adunand la un loc nume grele ale cinematografiei: Robert De Niro, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Susan Sarandon si Robin Williams. Intriga este data de nunta fiului adoptiv al unui cuplu divortat de multi ani, la care bineinteles se va strange toata familia, iar de aici va incepe o serie de probleme care mai de care mai hilare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.