Setari Cookie-uri

6 secrete uimitoare din spatele frumusetii divelor de la Hollywood

Cateva secrete de frumusete ale marilor dive de la Hollywood.

secrete de frumusete

Divele hollywoodiene precum Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor au ramas in memoria colectiva drept simboluri ale elegantei si rafinamentului. Milioane de femei din intreaga lume incearca sa le reproduca stilul vestimentar, machiajul si coafurile, iar in spatele aparitiilor lor ravisante stateau obiceiuri si trucuri de frumusete pe care le urmau cu sfintenie.

Iata cateva secrete de frumusete ale marilor dive de la Hollywood:

1. Marilyn Monroe obisnuia sa-si exfolieze tenul cu lama de ras

Marilyn Monroe, femeia care a sucit mintile barbatilor si a starnit invidia tuturor colegelor sale de platou obisnuia sa foloseasca lama de ras pentru a-si exfolia tenul. De altfel, dupa ce a vorbit despre acest obicei al sau, multe femei i-au urmat exemplul observand nenumaratele beneficii ale lamei de ras.

Potrivit mode.com, folosirea lamei de ras nu va face firele de par sa se ingroase si nici nu le face mai dese. In schimb, ea va contribui la indepartarea celulelor moarte si la obtinerea unui ten mai fin si lipsit de impuritati.

Citește și:

2. Liz Taylor credea cu tarie in sintagma „somnul de frumusete”

Chestionata in legatura cu trucurile de infrumusetare, Liz Taylor a pledat pentru un somn odihnitor. „Draga mea, o sa arati ca naiba daca nu dormi bine” , este una dintre replicile pe care le-a dat actrita intr-un interviu. Un somn odihnitor este cheia atat pentru ochi limpezi, cat si pentru un organism sanatos si o stare de spirit buna.

Nu doar orele petrecute dormind sunt importante, ci si calitatea somnului. Un pat vechi si o saltea care si-a pierdut forma vor face ca in timpul noptii sa te trezesti de mai multe ori, iar schimbarea periodica a lor este esentiala pentru a petrece nopti cu adevarat linistite. Aceste saltele cu arcuri iti vor oferi un somn de frumusete ca la carte, o pozitie corecta pentru coloana si dimineti in care te vei trezi mai usor. Intregul organism se reface in timpul noptii atunci cand ai o saltea de buna calitate, iar acest lucru se vede si la exterior.

Citește și:

Liz Taylor

3. Grace Kelly isi ingrijea cu atentie deosebita mainile

Actrita Grace Kelly devenita Printesa Grace dupa ce s-a casatorit cu Rainier al III-lea de Monaco acorda o atentie cu totul deosebita pielii mainilor sale. Pielea mainilor este subtire si este prima afectata de deshidratare si trecerea anilor. Conform byrdie.co.uk, printesa obisnuia sa isi dea mainile cu lotiune hidratanta foarte des si avea in permanenta o crema de maini la ea.

4. Secretul ochilor lui Audrey Hepburn

Audrey Hepburn ne-a ramas tuturor in memorie mai ales pentru rolul din filmul „Mic dejun la Tiffany”. Coafura, rochia neagra, perlele si ochelarii de soare supradimensionati sunt doar cateva elemente care au facut din imaginea lui Audrey Hepburn una data exemplu de stilisti din intreaga lume.

Privirea ei ingenua este un alt element care o facea unica si dorita de toti regizorii din Cetatea Filmului. Pentru a obtine gene lungi si dese, Hepburn folosea un ac pentru a desparti firele din gene dupa ce aplica mascara. Este o tehnica migaloasa si iti va lua cateva minute in plus cand te machiez, dar efectul este unul garantat.

Citește și:

Audrey Hepburn

5. Sophia Loren se folosea de proprietatile uleiului de masline

Sophia Loren, italianca ce i-a fascinat pe americanii de la Hollywood, isi pastra pielea hidratata facand baie in apa in care adauga ulei de masline, conform houseandgarden.co.uk. Aceasta tehnica de infrumusetare a ajutat-o sa-si pastreze aspectul tanar si, chiar si in prezent, la cei 81 de ani ai sai, Sophia Loren arata ca o adevarat diva pentru care timpul sta in loc.

6. Castraveti pentru ochi ca a lui Bette Davis

Ochii lui Bette Davis erau plini de veselie si emotie, iar actrita s-a aflat ani la rand printre divele cu care doreau sa colaboreze toate studiourile de film de la Hollywood. Ochii sai luminosi erau atent ingrijiti cu ajutorul castravetilor. Bette Davis obisnuia sa doarma noapte de noapte cu felii de castraveti pe ochi, lucru care, spunea actrita, a ajutat-o si sa tina departe cearcanele chiar si in perioadele in care filma pelicula dupa pelicula.

Citește și:

Sophia Loren

Stiai de aceste metode de infrumusetare? Pe care planuiesti sa o introduci in rutina ta zilnica de ingrijire?

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.