Setari Cookie-uri

Octavia Geamanu: 'Stiu ca tot ce vreau, pot sa am'

Am fost educata de mica sa nu visez cai verzi pe pereti.

Octavia Geamanu

E clar pe undeva ca nu-i usor sa-l strunesti pe Marian Ionescu. E nevoie de farmecul Octaviei Geamanu. Nu-i usor nici pentru el. Sa fim seriosi. Octavia mi-a parut intotdeauna in rolul personajului pozitiv. Si vine la un moment in viata si rasplata. In cateva luni va fi mama. Mama copilului lui Marian Ionescu. Despre ceea ce i se intampla acum si despre asteptarile in care te pui cand te pregatesti sa devi mama, Octavia Geamanu si cum se traieste inainte de momentul acesta important.

Un interviu realizat de Radu Buzaianu

1. Dintre toate cu cate vine viata ca mama, ce abia astepti?

Sa imi tin bebelusul sanatos in brate, in noiembrie, nu mai devreme. Este singura dorinta. In rest aplic principiul „vazand si facand”.

2. Dintre planurile pe care ti le faci ca viitoare mama, care e cel mai important?

In mod real nu imi fac niciun plan in ceea ce priveste acest aspect. Dar n-am niciun dubiu ca ma voi descurca. Sunt un om echilibrat, rational. Cu siguranta voi sti cum sa imi cresc copilul.

Citește și:

3. Dintre gandurile care-ti trec prin minte cand afli ca vei fi mama, care e primul pe care ti-l aduci aminte?

In afara unei bucurii infinite pe care o traiesc din ziua in care am stiut ca voi avea un copil, nu-mi vine in minte alt gand care sa ma domine, referitor la acest capitol.

4. Dintre temerile cu care vine un copil, care e cea mai mare?

Culmea e ca nu am nicio teama. Nu sunt prima femeie care traieste asta, exista instinct matern mai puternic decat orice tratat despre maternitate, exista carti, bunici. O femeie care aduce pe lume un copil nu e singura in univers. N-am niciun dubiu ca voi sti ce sa fac. In plus, am marele talent de-a nu ma panica.

5. Din felul cum a fost copilaria ta, cum ai vrea sa fie cea a copilului tau?

Am avut o copilarie minunata, cu parinti care mi-au oferit dragoste neconditionata, sprijin in orice situatie... Imi doresc sa pot sa am cu copilul meu relatia pe care au avut-o parintii mei cu mine si cu sora mea.

Citește și:

6. Si invers. Cum a fost a ta si ai vrea ca aceasta sa nu fie?

Au trecut ani buni de cand am fost eu copil. Societatea, mentalitatea, totul s-a schimbat. Sper sa reusesc sa imi pastrez mintea si sufletul deschise intr-atat incat sa inteleg nevoile copilului dintr-un anumit moment, fara a folosi expresia: „pe vremea mea...".

7. Cand ti-a venit prima data in minte ca Marian Ionescu sa fie tatal copilului tau?


Acest moment a venit ca unul firesc intre doi oameni care se iubesc si s-au casatorit. Nu m-am gandit niciodata la vreunul dintre cele doua momente: casnicie/copil. Destinul te duce, oricum, acolo unde e nevoie de tine.

8. Dintre toate cum e viata ta acum, ce-ti place cel mai mult?

Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru viata mea de cand ma stiu. In infinita Lui bunatate, imi ofera tot ce imi doresc, neconditionat. Ma simt binecuvantata.

9. Dintre toate schimbarile pe care le-ai vrea in viata ta, zi-mi una, nerealizabila.

Am fost educata de mica sa nu visez cai verzi pe pereti. Stiu foarte bine ce pot si cat pot, asa incat dorintele mele sunt bine raportate la realitatea in care ma invart. Poate si de aceea am avut norocul sa nu traiesc dezamagiri. E mare lucru sa ai constiinta propriei valori. Asa ca stiu ca tot ce vreau, pot sa am.

Citește și:

10. Si ultima intrebare. La ce te-ai gandit azi cel mai mult?

La faptul ca cea mai mare bucurie din ultima vreme e cand stau cu Marian alaturi, vorbesc cu bebelusul si acesta raspunde. Sentimentul e magic! Viata e miracol.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.