Setari Cookie-uri

Se despart Brad si Angelina?

Vedetele incontestabile ale stirilor mondene de pretutindeni, Angelina Jolie si Brad Pitt, formeaza, de ceva vreme, cel mai frumos si mai invidiat cuplu din lume, pe scurt - Brangelina. Desi totul a inceput ca o idila spectaculoasa specific hollywoodiana, cei doi formeaza astazi o familie in adevaratul sens al cuvantului, cu patru copii si responsabilitati asumate de amandoi, "de buna voie si nesiliti de nimeni". Doi actori celebri, doua staruri de o frumusete covarsitoare pentru care si-au adjudecat in nenumarate randuri titlul de cel mai dorit barbat, respectiv cea mai sexy femeie din lume, Brad Pitt si Angelina Jolie par a avea toti sortii de partea lor.

Vedetele incontestabile ale stirilor mondene de pretutindeni, Angelina Jolie si Brad Pitt, formeaza, de ceva vreme, cel mai frumos si mai invidiat cuplu din lume, pe scurt - Brangelina. Desi totul a inceput ca o idila spectaculoasa specific hollywoodiana, cei doi formeaza astazi o familie in adevaratul sens al cuvantului, cu patru copii si responsabilitati asumate de amandoi, “de buna voie si nesiliti de nimeni”.

Doi actori celebri, doua staruri de o frumusete covarsitoare pentru care si-au adjudecat in nenumarate randuri titlul de cel mai dorit barbat, respectiv cea mai sexy femeie din lume, Brad Pitt si Angelina Jolie par a avea toti sortii de partea lor.

Cei doi s-au cunoscut in 2005, pe platoul de filmare al productiei “Mr. and Mrs. Smith”, pe vremea cand Brad inca era casatorit cu Jennifer Aniston, insa atat Brad cat si Angelina neaga ca s-ar fi intamplat ceva in acel moment. In acea perioada, Pitt si Jolie erau, in ochii tuturor cei mai sexy actori din lume, motiv pentru care cuplul format de cei doi pe marele ecran a lasat loc pentru tot felul de scenarii, precum cel in care cei doi ar forma un cuplu si in viata reala, supozitie care s-a adeverit la scurta vreme.

Cel care a consolidat relatia celor doi a fost chiar Maddox, pustiul adoptat de Angelina din Cambodgia, care la un moment dat (indentificat de Angelina ca fiind crucial) i-a spus lui Brad tata, in timp ce se jucau impreuna cu masinutele pe podeaua unei camere de hotel.

Un cuplu nu doar sexy, dar si imprevizibil: cand toti apropiatii lor si, cum altfel, toata presa se pregatea pentru o nunta grandioasa, cel mai vanat cuplu de la Hollywood a facut un anunt de senzatie: asteptau primul lor copil. Amandoi si-au dorit din toata inima o familie si se pare ca au reusit. Chiar daca au trei copii adoptati din diferite colturi ale lumii (Maddox Chivan - Cambodgia, Zahara Marley - Etiopia si Pax Thien - Vietnam) si o fetita conceputa biologic (Shiloh Nouvel), Brad Pitt si Angelina Jolie au in plan si cel de-al doilea copil biologic. Cu toatea acestea “Dl. si D-na Smith” nu se grabesc sa se casatoreasca. Este poate si unul din motivele pentru care in ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri despre o iminenta despartire a celor doi.

In urma cu aproximativ trei luni in toata presa de scandal se zvonea despre aparitia unor neintelegeri in cel mai frumos cuplu din lume, cauzate de o intalnire intre Brad si fosta sa sotie. Conform unor martori, impulsiva Angelina ar fi reactionat extrem de violent amenintandu-l pe iubitul sau ca se desparte de el dupa ce a aflat ca acesta s-a dus cu fiica lor, Shiloh Nouvel, sa ia cina impreuna cu fosta sotie, Jennifer Anniston. Iar atunci cand a aflat ca el chiar a facut acest lucru, Angelina si-a iesit pur si simplu din minti. Se pare insa ca Brad s-ar fi intalnit cu fosta sotie intr-un local din Los Angeles, insotit de bunica lui Shiloh si de baby-sitter.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.