Setari Cookie-uri

Numerologie: Formula de calcul si interpretare pentru Numerele Maestre

O persoana a carui numar al destinului este unul dintre acestea se spune ca este inzestrata cu puteri speciale de leadership si inspiratie divina, dar viata acestei persoane poate fi foarte grea, cu numeroase incercari.

In numerologie toate numerele sunt speciale si pot fi reduse la vibratia unei singure cifre, de exemplu 25 devine 2+5=7 sau 18 se transforma in 1+8=9. Totusi, uneori, se renunta la reducerea pana la o singura cifra, in cazul in care prin adunari se ajunge la un numar format din doua cifre identice - 11, 22 si 33 au un statut special si se numesc Numere Maestre.

Foto interior si prima pagina: Copyright Dzhulbee, Shutterstock

Cum se calculeaza numarul destinului?

Numarul destinului se calculeaza dupa data nasterii, prin adunarea sumei zilei si a lunii cu anul nasterii.

De exemplu, o persoana nascuta pe 6 iulie 1935 asa cum este Dalai Lama isi va calcula numarul destinului astfel:

6 + 7 = 13

13+ 1935 = 1948

1948 se desface in 1+9+4+8 = 22 (din acest punct, pentru ca am intalnit un numar maestru, nu continuam desfacerea si reducerea la o singura cifra).

Citește și:

Care este simbolistica numerelor maestre?

Persoana care are inscrisa in data nasterii un numar maestru, are are un potential imens in ciuda framantarilor interioare datorate dorintei extraordinare de a reusi ceva maret in viata. Cei nascuti cu aceste numere se simt adesea datori sa ofere ceva inapoi lumii, sa lase ceva bun in urma lor, sa realizeze ceva important si sunt stapaniti de un autocontrol extraordinar, disciplina iesita din comun si minte limpede. Majoritatea au copilarii deosebite si isi ating la un moment dat potentialul maxim.

Numerele maestre sunt extrem de rar intalnite, motiv pentru care ne vom opri doar asupra primele 3 numere, urmatoarele fiind aproape imposibil de gasit.

In numerologie 11 este cel mai intuitiv numar. Reprezinta iluminare, un canal catre subconstient, sensibilitate, energie, timiditate si visare. Cei care sunt sub inluenta acestui numar maestru au toate atributele lui 2, sunt deosebiti, plini de carisma, au capacitati de lideri si multa inspiratie. Este un numar dual, care confera dinamism si conflicte interioare. Este un numar a carui puteri cand nu se concentreaza asupra vreunei nevoi personale poate fi folosita pentru a crea frici si inhibitii. 11 sta intre maretie si distrugere, are potential maret, stabilitate si puteri personale crescute, dar totul tine de acceptarea semnificatiei lui si de intelegerea pe deplin a puterilor acestuia si a ceea ce tine de adevarurile spirituale aduse in ecuatie. Aceasta intelegere nu se gaseste neaparat pe cale rationala cat tine de increderea fiecaruia in acest numar.

Citește și:

In numerologie 22 este cel mai puternic dintre toate numerele. Este deseori numit Maestrul Suprem. El poate indeplini cele mai ambitioase vise intrucat este cel mai de succes numar. Detine multe dintre capacitatile inspirationale ale lui 11, impreuna cu calitatile practice si metodice ale lui 4, ofera teoretic posibilitati nelimitate celor care il au ca patron spiritual si totusi ii face pe acestia sa fie foarte disciplinati si cu capul pe umeri. Cei care il stapanesc sunt persoane speciale, cu idei marete, planuri indraznete, idealisti cu capacitati de lider si incredere enorma in propriile forte. Daca cineva nu crede pe deplin in el si nu il foloseste in mod practic este ca si cand nu ar avea nici o insemnatate. La fel ca cei sub dominatia lui 11 cine s-a nascut cu influenta lui 22 poate cadea destul de repede in propria capcana, adica toate atributele speciale li se pot urca la cap. Ei trebuie sa se chinuie sa razbata in viata nu doar impunandu-se cu orice pret ci si oferind ceva lumii inconjuratoare.

Citește și:

Numarul 33 pune totul in miscare si mai este supranumit Maestrul Invatator. In el se intalnesc toate calitatile lui 11 si 22, astfel incat persoanele care il poseda au intuitie buna si vise marete care se realizeaza cu putina munca si implicare din partea celui care le doreste. Cei care se ghideaza intru totul dupa capacitatile acestui numar sunt altruisit si se gandesc in primul rand la fericirea celor din jur, de aici le vine lor multumirea. Cineva puternic aflat sub influenta lui 33 are capacitatea sa se lase la urma si sa se implice intr-un proiect social fara a se astepta la beneficii materiale sau vreo alta recompensa. Acest numar ofera capacitati de comunicare crescute si intelegerea usoara a celorlalti. Cei care au acest numar al destinului asimileaza usor informatii noi si sunt constienti ca inainte de a populariza o idee trebuie sa verifice cat de reala este. Ar fi bine ca cineva care detine acest numar maestru sa creada cu adevarat in el pentru a fi la adapost de toate relele, dar asta se intampla destul de rar intrucat este cu adevarat insemnat doar daca se afla pe sau reprezinta Linia Vietii, Dorinta Inimii, Reprezentarea Sinelui, Personalitatea sau Numarul Maturitatii. Altfel, este doar o alta varianta a lui 6 (3+3=6).

Citește și:

Daca numarul destinului tau nu este Maestru, citeste aici mai multe despre numarul destinului tau!

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.