Setari Cookie-uri

Cum sa-ti intalnesti Ghidul Spiritual: Cele 3 Cai

Astfel de Ghizi sunt de obicei fiinte imateriale, repartizate inca dinaintea nasterii unei persoane.

Atunci cand va doriti sa aveti o viata cu adevarat mai buna trebuie sa strabateti toti pasii importanti iar pe parcurs ce ii indepliniti sa va ascultati intuitia si sa va folositi de cunostintele acumulate. Astfel, va veti dezvolta al saselea simt si veti deveni mai constienti de tot ceea ce faceti plus ca veti cunoaste taine inaccesibile unui neinitiat.

Oricine are cativa Ghizi Spirituali secundari si cel putin unul principal, un suflet care pe Pamant are menirea sa ofere inspiratie ori de cate ori cineva are nevoie, sa-si sprijine protejatul in deciziile pe care le ia si sa-l ajute atunci cand vrea sa isi puna in aplicare ideile creative. Acesta este non-stop alaturi de cine il cheama, ii ofera putere si energie de viata iar in plus ofera un grad de confort psihic si relaxare. Astfel de Ghizi sunt de obicei fiinte imateriale, repartizate inca dinaintea nasterii unei persoane, pentru a o ajuta si ghida la incarnare si dupa aceea, in viata de zi cu zi.

Citește și:

ghid spiritual
Foto: PlusONE, Shutterstock

Este o usurare pentru oricine sa afle ca de fapt are pe cineva alaturi tot timpul, care sa-l sprijine. Singura problema este ca nimeni nu poate ajuta pe nimeni daca nu i se cere anume acest lucru.

Atenti selectionati pentru fiecare persoana in parte, Ghizii Spirituali sunt fapturi devotate dezvoltarii fiecarei persoane in parte. Multi dintre ei au avut mai multe vieti pe acest Pamant si acum, datorita experientelor nenumarate, sunt inzestrati cu mai multe calitati, intelepciune si abilitati miraculoase. Foarte atenti la chemari, singura lor menire este sa ajute omul caruia ii apartin atat timp cat acesta isi doreste. Majoritatea oamenilor au cate sase ghizi spirituali si isi imbogatesc panoplia pe masura ce au nevoie de ceva nou.

1. Conectati-va cu propriul spirit si aflati esenta sufletului vostru pentru a putea auzi soaptele Ghidului Spiritual

Cand faceti o legatura cu sinele cresteti increderea in voi si cu mai multa constientizare Spiritul va ajunge mai usor daca il chemati, pentru ca acesta comunica in permanenta cu voi doar ca vietile din ziua de astazi si mintile oamenilor moderni sunt atat de aglomerate, ocupate si haotice incat de obicei nu aud ceea ce este important. Acest Ghid isi face simtita prezenta cu foarte mare finete astfel incat sa nu influenteze liberul arbitru al fiecaruia. In general, pentru a intra in legatura cu el trebuie ca mintea sa fie ajutata sa se linisteasca si sa se izoleze, ca sa poate alege constient sa intre in comuniune cu acest indrumator. Daca acesta va considera ca este momentul potrivit sa va cunoasteti veti simti o prezenta care parca va supravegheaza, mai ales cand dati dovada de talent intr-un anume domeniu, precum predare in scoli, pictura, muzica sau sport.

Tineti minte ca Ghidul Spiritual seamana foarte mult cu constiinta voastra, este prezent pentru a va mustra cand e cazul si pentru a va scoate in evidenta oportunitati pe care altfel poate nu le-ati fi observat si aventuri din care aveti ce invata.

Citește și:

2. Scrieti o scrisoare

Puteti tine chiar un fel de jurnal in care sa cereti ajutor, sa va exprimati liber gandurile si sentimentele pentru a putea gasi solutii la toate problemele voastre. Pentru ca totul sa mearga mai usor creati o atmosfera placuta, linistita si aprindeti o lumanare parfumata, al carei miros sa va placa. De asemenea, ar fi indicat sa multumiti din cand in cand pentru indrumare si tot ceea ce face Ghidul vostru Spiritual. Faceti acest ritual intr-un loc special pentru voi si folositi creioane de mai multe culori, care sa va exprime starile! Tineti evidenta in aceasta agenda frumoasa si speciala, draga sufletului vostru sau scrieti o scrisoare clasica, pe hartie, in care sa vorbiti despre toate viziunile pe care le-ati avut vreodata si toate visele, revelatiile avute. Scriind toate aceste lucruri va veti da seama cate lucruri sunt aparent inexplicabile si totusi previzibile.

Intr-un fel sau altul veti primi raspunsuri cand va veti astepta cal mai putin, in moduri care mai de care mai nastrusnice. Va trebui sa interpretati semnele divine, simbolurile aparute la tot pasul si ceea ce pare a fi o coincidenta, deoarece toate acestea pot contine mesaje ascunse. Este la fel de posibil sa primiti si mesaje foarte clare si foarte directe, fara nici un inteles misterios, doar ca vor fi sub forma unor versuri dintr-o poezie pe care o veti citi sau a unor replici dintr-un film ori cantec. Si conversatiile pe care le veti avea vor mai putea avea mesaje care sa va fie dedicate, intrucat Ghizii Spirituali, spre deosebire de Ingerii Pazitori, pot lua forma umana mult mai usor, pentru ca se afla intr-un alt plan energetic.

Toate aceste semne sunt cat se poate de reale si daca veti practica meditatia cu regularitate veti reusi sa deschideti canale speciale de comunicare superioara. Ghizii Spirituali sunt mereu pregatiti sa discute cu oamenii, dar frecventele lor sunt mai greu de captat. Daca veti investi timp in a medita asupra lui veti reusi mai repede sa va cunoasteti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.