Setari Cookie-uri

Asteptarea a luat sfarsit: FOREVER 21 prezinta cel mai fashion vis american

Vesti minunate pentru iubitorii de fashion - unul dintre cei mai cunoscuti si mai mari retaileri de fashion din lume, FOREVER 21, vine in curand din insoritul Los Angeles, in Bucuresti. Marea Deschidere a primului magazin Forever 21 in Bucuresti va avea loc pe data de 3 septembrie, la mall-ul PARKLAKE, unde primii 300 de cumparatori vor primi vouchere cadou in valoare de 50 Lei. Marca americana a ales Bucurestiul, un loc cu o cultura vibranta si un spirit tanar, pentru a deschide primul magazin din Romania.

Marca si-a inceput calatoria in 1984 intr-unul dintre cele mai incitante centre ale modei – Los Angeles, California. Ceea ce face ca aceasta afacere pornita din America sa fie unica este mediul captivant si incitant al magazinelor sale cu un flux nesfarsit al celor mai hot si actuale tendinte fashion la preturi accesibile. Imaginati-va doar – o varietate imensa de produse noi venite zilnic si la preturi accesibile. In curand, acest vis american va deveni realitate pentru toti romanii fashionable, carora le place sa tina pasul cu tendintele si apreciaza calitatea si posibilitatea de a-si intregi garderoba cu haine de de ultima ora care ii ajuta sa iasa in evidenta in multime si sa se afle pe o pozitie ascendenta in graficul modei.

Din momentul in care FOREVER 21 a surprins Los Angeles-ul acum 30 de ani, brandul a devenit faimos in intreaga lume pentru abilitatea sa de a fi mereu in tendinte, inspirate de stilul de viata, spiritul si dorintele generatiilor tinere. Peste ocean si in intreaga lume, FOREVER 21 a devenit un simbol al unui loc unde toata lumea poate descoperi noile tendinte de fashion, muzica si cultura. Aceasta experienta nu se adreseaza doar unei anumite varste; este pentru oricine vrea sa fie in pas cu moda, fresh si cu un spirit tanar. FOREVER 21 este destinatia finala pentru toate stilurile, produsele si ocaziile sociale. Formula sa de succes pentru fast fashion functioneaza oferindu-le cliensilor zilnic cele mai noi produse de top, inspirate de tinutele de pe podiumurile de moda.

Deschiderea magazinului FOREVER 21 in Romania promite sa fie cel mai mare succes al modei din aceasta toamna. Asteptam selectia lor unica de haine si accesorii – si, cu siguranta, vom fi primii la coada atunci cand magazinul se va deschide.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.