Setari Cookie-uri

Adevarul despre orgasm

I-am "marturisit" fiecarui barbat cu care m-am culcat ca este primul care imi provoaca orgasmul. Am mintit de fiecare data. Nici pana in ziua de astazi nu stiu exact ce inseamna a avea orgasm cu un barbat. Imi pare rau, dar as minti sa spun ca sunt frustrata din acest motiv.

Orgasmul - supremul "Multumesc"

I-am “marturisit” fiecarui barbat cu care m-am culcat ca este primul care imi provoaca orgasmul. Am mintit de fiecare data. Nici pana in ziua de astazi nu stiu exact ce inseamna a avea orgasm cu un barbat. Imi pare rau, dar as minti sa spun ca sunt frustrata din acest motiv. Sper in continuare ca barbatul care imi va oferi placerea suprema va fi barbatul vietii mele, iar faptul ca niciunul pana acum nu a reusit ma incredinteaza ca nu am conoscut si prin urmare nu am pierdut barbatul vietii mele.

De ce i-am mintit? Pentru ca barbatii nu se simt barbati daca femeia de langa ei nu este satisfacuta. De ce le-as lua eu bucuria de a se simti puternici si doriti? Pe de alta parte pentru mine sexul reprezinta testul de initiere: daca un barbat ma face fericita in viata de zi cu zi, cu siguranta ma va satisface si in pat. Reciproca este la fel de valabila. Din acest motiv nu am tinut nicicand cont de regula conform careia nu trebuie sa te culci repede cu un barbat. Ce sens are sa-mi pierd timp pretios din viata incercand sa cuceresc un barbat care s-ar putea dovedi intr-un final incapabil... sa ma faca fericita?

Este adevarat, niciunul nu m-a facut cu adevarat fericita: unul nu ma iubea, altul nu ma dorea, un al treilea ma folosea drept “plasture”. Orgasmul este declaratia suprema de dragoste, este cel mai minunat “Multumesc” pe care o femeie il poate oferi unui barbat. Pe mine niciunul nu m-a facut fericita. Indiferent cat de bun era in pat. Sexul merge mana in mana cu dragostea, cu lucrurile marunte, cu viata de zi cu zi. Niciodata nu vei fi complet satisfacuta dintr-o aventura. Eu cel putin stiu sigur ca nu as fi.

Mi-e teama pe de alta parte ca barbatul care, intr-un final, imi va provoca un orgasm ma va cuceri irevocabil. Imi voi pierde controlul asupra propriului meu corp si asupra sufletului. Nu sunt inca pregatita pentru asa ceva!

Orgasm=dragoste

Nu m-am culcat niciodata cu un barbat pe care sa nu-l iubesc. Mi se pare pierdere de vreme si de respect fata de mine. Orgasm adevarat fara dragoste nu poate exista din punctul meu de vedere.

Orgasmul adevarat este imbinarea perfecta intre placerea oferita de actul sexual si de sentimentele fata de cel de langa tine. Sa dau o descriere a acestuia? Nu cred ca exista una generala ci pur si simplu difera de la persoana si crede-ma ca atunci cand il vei avea vei stii, nu va trece neobservat. Nu tine de tipete, plansete sau mai stiu eu ce reactii, fiecare persoana reactioneaza intr-un anumit fel si simte placerea la intensitati diferite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.