Setari Cookie-uri

5 reguli de alegere a cadoului perfect pentru iubitul tau

Cand vine vorba de a cumpara un cadou pentru iubitul tau trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte.

Sa alegi un cadou pentru iubitul tau poate fi genul de lucru care suna simplu in teorie, dar e mai greu de pus in practica. Daca atunci cand ii daruiesti ceva celei mai bune prietene reusesti sa alegi cadoul perfect in cinci minute, cand vine vorba de a cumpara un cadou pentru iubitul tau trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte, daca vrei sa ii faci o surpriza placuta si sa se bucure sincer:

Calitatea primeaza, dar nu e nevoie sa cheltui sume exorbitante

Un cadou de calitate nu trebuie sa iti scoata din buzunar o mica avere. In era digitala, gasesti oferte excelente, mai ales daca stii pe ce magazine online sa cauti. Arunca o privire printre aceste parfumuri barbatesti daca vrei sa te convingi ca poti alege si un cadou de calitate la un pret perfect acceptabil. Dupa cum vezi, exista numeroase variante din care sa alegi un lucru pe care orice barbat si-l doreste si de care are nevoie.

Citește și:

Barbatii prefera cadourile practice si utile

Spre deosebire de femei, care apreciaza si cadourile care nu servesc neaparat unui scop, ci doar arata dragut, barbatii prefera lucrurile practice, de care au nevoie sau pe care le pot folosi in viitor. Daca nu stii exact ce isi doresc sau de ce au nevoie, le poti cere un sfat amicilor lui, mai ales daca nu te pricepi la ales unelte sau gadgeturi.

Alege cadoul in functie de importanta ocaziei

Un cadou de ziua lui nu are aceeasi semnificatie cu unul ales pentru a sarbatori aniversarea voastra, la fel si daca vrei sa ii cumperi un cadou de onomastica sau pentru a marca o zi importanta pentru el. Pastreaza darurile mai scumpe sau mai voluminoase pentru zilele cu adevarat speciale si alege lucruri marunte sau distractive cand vrei doar sa ii faci o surpriza.

Tine cont de perioada petrecuta impreuna

Daca sunteti impreuna de doar cateva saptamani sau luni, nu este o decizie buna sa ii iei cadouri extravagante sau foarte scumpe, nici unele cu o semnificatie foarte profunda, scrie thefemininewoman.com. Atunci cand nu stii exact incotro se indreapta relatia voastra si abia incepeti sa va cunoasteti, cele mai potrivite sunt cadourile perisabile, de care se poate bucura atunci. O sticla de vin de calitate, o bere rara, o carte sau un disc cu muzica lui preferata pot fi alegeri foarte inspirate. In schimb, evita sa ii iei obiecte foarte personale, precum haine, kit-uri de ingrijire sau cadouri scumpe, pentru ca il vei face sa se simta stanjenit si obligat sa-ti intoarca favoarea.

Citește și:

Fii atenta la hobby-urile si pasiunile lui

O regula care se aplica in orice situatie atunci cand cumperi un cadou este sa tii cont de ce ii place celuilalt. Daca iubitul tau este pasionat de un sport extrem, atunci niste bilete la un raliu sau la o cursa de karting pot fi cadoul ideal pentru a-i oferi o experienta distractiva, de care sa isi aminteasca mereu cu placere. Nu incerca sa-l convingi ca baletul este cu adevarat spectaculos, daca stii ca nu este pasionat de asta.

Pastreaza experimentele pentru mai târziu si mergi la sigur cu un cadou care sa ii arate ca stii ce ii place si ca vrei sa il faci fericit.

Cand oferi un cadou, este important sa o faci cu un zambet larg pe buze, asa ca nu te scuza si nici nu ii sugera ca e posibil sa nu ii placa. Iubitul tau va aprecia cu siguranta gestul si ca te-ai gandit sa alegi ceva pe placul sau.

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: wavebreakmedia

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.