Setari Cookie-uri

O saptamana de lucru cu tine pentru o fericire de-o viata

Intr-o din calatoriile mele in America de Sud, un intelept din partea locului m-a invatat ce anume sa fac, timp de sapte zile, pentru a atinge aceasta armonie. Daca te hotarasti sa lucrezi cu tine o saptamana pentru o fericire de-o viata, iti propun sa incepi de luni.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Una dintre credintele moderne este aceea ca avem nevoie de-o viata pentru a atinge starea de fericire. Lucrurile nu stau neaparat asa. O decizie radicala poate schimba intr-o secunda o existenta in care nu ne regasim. Ce altceva inseamna fericirea daca nu a fi in armonie cu noi insine si, implicit, cu lumea in care traim? Intr-o din calatoriile mele in America de Sud, un intelept din partea locului m-a invatat ce anume sa fac, timp de sapte zile, pentru a atinge aceasta armonie. Daca te hotarasti sa lucrezi cu tine o saptamana pentru o fericire de-o viata, iti propun sa incepi de luni.

Copyright interior si prima pagina: Brian A Jackson / Shutterstock

Citește și:

Ziua 1: PURIFICARE

Acesta este un moment al curatarii si purificarii. Fa curat in casa si in dieta.
In alimentatie, evita mancarurile grase, gatite, alcoolul, bauturile carbogazoase si orice fel de stimuenti. Mananca peste si fructe

Ziua 2: REZOLVARE

Ce-a dea doua zi este prielnica pentru a lucra cu energia ta si a elimina obstacolele care iti stau in cale.

Pentru aceasta, iti recomandam un exercitiu care sa te ajute sa iti ridici vibratia energetica:

• Intinde-te pe spate intr-o pozitie confortabila si dreapta
• Intinde-ti bratele si picioarele in timp ce inspirei adanca. Repeta de sapte ori, in ritmul tau. Vei realiza ca energia ta devine mai puternica si iti vei recapata puterea de crea lucruri noi

Ziua 3: FORTA MENTALA

Foloseste timpul pentru a-ti imbunatati forta mentala. Aceasta te ajuta sa ai o intelegere mai buna a lucrurilor si sa iei deciziile potrivite.

Citește și:

Imediat dupa ce te trezesti, pune jos piciorul drept. Gestul are valoare simbolica si te ajuta sa pui in miscare energii pozitive. Continua cu un exercitiu de respiratie:

• aseaza-te pe un scaun si respira adanc si rar.
• inspira si tine-ti respiratia sapte secunde
• expira timp de zece secunde

Ziua 4: TRIUMFUL VOINTEI

De foarte multe ori, diferenta dintre oamenii care reusesc si cei care nu o face vointa. De aceea, dedica-ti aceasta zi cutivarii acestui ingredient magic al fericirii tale de-o viata. Cee ce trebuie sa faci:

• aseaza-te pe un scaun si impreuneaza-ti mainile in forma de rugaciune in dreptul plexului solar (sub sani).
• repeta de sapte ori sunetul sacru OM (se pronunta "aum")

Ziua 5: ATITUDINE POZITIVA

Orice obstacol poate fi depasit mai usor cu ajutorul unei atitudini pozitive si optimiste. In seara celei de-a cincea zile, fa urmatorul exercitiu:

Citește și:

• aseaza-te in fata unei lumanari aprinse si concentreaza-te asupra flacarii.
• cu fiecare respiratie, imagineaza-ti cum lumina intra in corpul tau si il lumineaza pe interior.
• expira lent

Ziua 6: REUSITA SOCIALA

Secretul pentru a avea o influenta reala asupra lumii din jur si putere de convingere este sa iti golesti mintea.Meditatia este o unealta importanta. Dimineata, dupa ce te trezesti, si seara, inainte de culcare, petrece cinci minute intr-un colt linistit al casei tale. Inchide ochii si nu te gandi la nimic. Daca nu ai meditat pana acum, te poate ajuta sa vizualizezi o imagine care te relaxeaza.

Ziua 7: DARUL INTUITEI

Intuitia este unul dintre darurile noastre cele mai de pret. Il avem cu totii insa, de cele mai multe ori, il ignoram. Intuitia este acea voce care vine din suflet si care stie ce e cel mai bine pentru noi. Pentru a te conecta la intuitie, coboara in inima. Pentru asta este nevoie sa te relaxezi si iti simti inima. Ti-o poti imagina ca pe un lotus roz, deschis, cu o mie de petale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.