Setari Cookie-uri

10 filme extraordinare pe care nu trebuie sa le ratezi in toamna 2016

Iata lista noastra cu cele mai asteptate premiere ale toamnei!

Pentru toti cinefilii se anunta o toamna fantastica plina de mistere, actiune, magie, pericol si suspans. Cele mai asteptate filme ale toamnei ne vor conduce intr-o calatorie fascinanta catre lumi paralele pline de pericole si creaturi misterioase, ne vor face partasi la evenimente teribile care vor schimba vieti si ne vor arata un viitor in care Pamantul se afla intr-un mare pericol.

Filme care merita vazute in toamna 2016

1. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

O noua fantezie vizuala creata de maestrul Tim Burton care, fie vorba intre noi, este unul dintre cei mai buni si mai controversati regizori de la Hollywood si cel care a regizat multe dintre filmele in care a jucat Johnny Depp. Filmul este ecranizarea cartii scrise de Ransom Riggs, care a primit foarte multe critici pozitive si care merita intr-adevar citita. Acesta spune povestea lui Jake, un adolescent care descopera un portal magic care il transfera in alte realitati si timpuri alternative si descopera un refugiu secret cunoscut drept Caminul Domnisoarei Peregrine pentru Copii Ciudati. Pe masura ce afla cat mai multe secrete despre rezidentii acestuia si abilitatile lor extraordinare, Jake isi da seama ca siguranta este o iluzie, iar inamicii ascunsi sunt puternici si periculosi. Din distributie fac parte actori precum Eva Green, Samuel L. Jackson, Terence Stamp sau Judi Dench.

Citește și:

2. Allied

Unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei 2016, cu atat mai mult in urma divortului dintre Angelian Jolie si Brad Pitt. Allied este un thriller romantic a carui actiune se petrece in perioada celui de-al doilea Razboi Mondial. Brad Pitt este Max Vatan, un ofiter aflat intr-o misiune periculoasa in spatele liniilor inamice in Africa de Nord a anului 1942. Aici o intalneste pe Marianne Beausejour, o luptatoare a Rezistentei Franceze, interpretata de frumoasa actrita franceza Marion Cotillard. Cei doi vor incepe o relatie de dragoste pasionala care este insa amenintata de presiunile extreme ale razboiului.

3. The Girl on the Train

O alta ecranizare a unui roman de succes scris de Paula Hawkins si un film extrem de asteptat este si Fata din tren. Acesta spune povestea lui Rachel, interpretata de Emily Blunt, o femeie alcoolica si divortata care urmareste in fiecare dimineata, luand acelasi tren, un cuplu tanar imaginandu-si cum arata viata lor perfecta. Totul se schimba in momentul in care asista la ceva socant si va ajunge sa ia parte fara sa vrea la vietile pe care pana atunci le observase de pe margine.

Citește și:

4. Doctor Strange

Un nou supererou Marvel este gata sa ia cu asalt salile cinematografelor si sa ne poarte intr-o calatorie magica si plina de suspans. Benedict Cumberbatch este Doctor Stephen Strange un neurochirurg egoist care isi pierede insa abilitataea de a opera in urma unui accident. Viata i se schimba in momentul in care il intalneste pe Cel Stravechi (Tilda Swinton), un intelept vrajitor retras in sihastrie. Acesta ii va deschide lui Strange calea catre secretele magiei. Va reusi eroul nostru sa devina Vrajitorul Suprem, gata sa apere Pamantul de fortele malefice din Univers?

5. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Daca va era dor de universul Harry Potter nu trebuie sa mai asteptati prea mult deoarece in toamna are premiera un spin-off al francizei de succes. Actiunea din Fantastic Beasts and Where to Find Them are loc in New York, cu 70 de ani inainte de evenimentele relatate in seria Harry Potter si prezinta aventurile lui Newt Scamander autorul unei carti despre creature mitologice din care studiaza si Harry in timpul primului an la Hogwarts. Personajul principal este interpretat de talentatul actor Eddie Redmayne.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.