Setari Cookie-uri

Arta chiromantiei: destinul din palma

Secretele cititului in palma!

Cand intalnesti pe cineva nou poate fi distractiv sa aplici asupra lui mai multe tehnici pentru aflarea tipului de caracter pe care il are. Cititul in palma, de exemplu, desi este o practica extrem de veche e de asemenea una foarte placuta.

Arta chiromantiei - tehnicile cititului in palma

cititul in palma Foto: Africa Studio, Shutterstock

1. Cei care practica aceasta arta fac diferenta intre mana activa si cea pasiva. De exemplu, un dreptaci are mana dreapta ca fiind activa si pe cea stanga ca fiind pasiva. Invers in cazul stangacilor. In general, mana pasiva este citita pentru trasaturi de caracter mostenite si a vedea potentialul persoanei, iar mana activa pentru a observa ce schimbari au aparut la aceste trasaturi. Ca regula generala, cand liniile si semnele de pe mana activa si cea pasiva sunt foarte diferite, arata ca persoana respectiva a lucrat foarte mult pe partea de autoeducare.

Citește și:

2. In ceea ce priveste dimensiunea mainii ea trebuie privita in raport cu celelalte parti anatomice. De obicie, o mana mare este a unei persoane care se gandeste prea mult inainte sa actioneze. Cineva cu maini relativ mici se considera ca este mai activ in societate si mai spontan. Cat despre forma mainii, trebuie tnut cont de faptul ca exista patru mari categorii asociate celor patru elemente Aer, Pamant, Foc si Apa. Iar cand vine vorba despre lungimea palmei atunci cand verticala si orizontala sunt aproximativ egale se considera o palma patrata. Pe cand una lunga este atunci cand pe verticala este vizibil mai lunga decat pe orizontala.

3. Degetele sunt considerate lungi atunci cand lungimea degeului mijlociu este egala sau mai mare decat trei sferturi din palma. Sunt cosiderate scurte daca lungimea degetului mijlociu este mai putin de de trei sferturi din lungimea palmei. Cat despre elementele din natura acestea sunt asociate cu forma si lungimea palmei si a degetelor in felul urmator:

Aer – palmele sunt patrate cu degete lungi, drepte si linii clare. De obicei, astfel de maini au intelectualii si oamenii care sunt sociabili. Sunt in general agitati si mereu cauta ceva nou de facut, care sa ii provoace mental. Atunci cand se indragostesc, acesti oameni cauta in primul rand o conexiune mentala puternica.

Citește și:

Pamant – Tot palme patrate caracterizeaza si aceste persoane, dar cu degete scurte, puternice, piele sensibila si linii bine definite. Astfel de maini au persoanele practice, cu capul pe umeri si multa energie. De multe ori tin la natura destul de puternic is se implica in protejarea ei, iar ca iubiti sunt directi si se poate pune toata baza in ei.

Foc – Palmele sunt lungi, degetele scurte, cu multe linii evidente si sunt maini ferme, de multe ori calde chiar daca afara este frig. Oamenii de acest gen isi asuma multe riscuri si vad intotdeauna utilitatea actiunilor pe care le fac. Sunt dragostosi, gandesc pozitiv, sunt de incredere si daca li se ofera sansa sa avanseze vor prelua imediat conducerea.

Apa – Palmele sunt lungi cu degete asemenea, au multe linii fine deci care nu se vad foarte usor de catre un ochi neinitiat, iar pielea este mereu curata si moale. Aceste maini apartin de obicei persoanelor creative, cu emotii puternice, care cand iubesc sunt sensibile, vulnerabile, un pic naive si se concentreaza pe a avea grija de fiinta draga si a fi aparate la randul lor.

Citește și:

4. Flexibilitatea degetului mare este de asemenea un aspect demn de luat in considerare cand vrem sa aflam cat de adaptabili sunt oamenii. Cu cat este mai flexibil cu atat si cel in cauza este mai deschis la schimbari, iar lipsa flexibilitatii arata ca avem de-a face cu cineva ingust in gandire. Daca acest deget are la mijloc o crestatura inseamna ca persoana respectiva are mult tact si se poarta cu diplomatie in relatiile cu ceilalti. Unii considera ca un deget mare lung arata disponibilitatea cuiva de a fi monogam, in timp ce degetele lungi indica un caracter puternic, care este credincios celor dragi si propriei persoane.

5. In general intr-o palma se gasesc Linii mari, Linii mici si Linii secundare. O palma cu multe linii fine pe langa cea principala arata un caracter complex, o personalitatea sensibila, care este in mod special mai sensibila la influentele exterioare si parerile celor din jur. Cu cat mai putine linii sunt cu atat mai directa este persoana. Aceste persoane isi traiesc viata intr-un mod mult mai simplu decat apropiatii lor.

Citește și:

Foto prima pagina: Serg Zastavkin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.