Setari Cookie-uri

Cele 5 lucruri pe care o femeie independenta le are mereu in geanta

Putem sa trecem peste toate provocarile fara sa cerem ajutor si sa aratam fabulos in timp ce facem asta.

femeie independenta

Femeile sunt in prezent mai independente din punct de vedere financiar decat barbatii, scrie publicatia americana Fortune, iar acest lucru nu poate fi decat imbucurator. Zilnic avem de facut o multime de lucruri si adevarul este ca putem sa trecem peste toate provocarile fara sa cerem ajutor si sa aratam fabulos in timp ce facem asta.

Trebuie insa sa recunoastem ca nu am reusi sa le facem pe toate daca nu am avea cativa aliati de nadejde, aliati atat de mici incat incap in geanta. Iata ce nu ii lipseste niciodata din poseta unei femei moderne si independente.

Primul si ultimul obiect pe care punem mana intr-o zi

Ne este indispensabil in vremurile noastre si a devenit mai mult decat un gadget. Este vorba despre telefonuil mobil, bineinteles. El ne ajuta sa ne trezim dimineata, sa ne organizam agenda in fiecare zi si ne ajuta sa tinem legatura cu persoanele din jurul nostru. Un telefon mobil de buna calitate, pe care sa te poti baza este gadgetul de care orice femeie are nevoie.

Dar telefonul nu este doar un obiect util, ci si un accesoriu cool, care iti tine in el mesajele cele mai secrete, fotografiile cu oamenii cei mai dragi, o mica parte din universul tau! Tocmai de aceea merita si una dintre aceste huse pentru telefon care sa-l protejeze, dar si sa-l personalizeze. Dupa cate vezi, ai la dispozitie o multime de modele si culori, care sa se potriveasca perfect cu stilul tau.

Citește și:

huse pentru telefon

Ia mereu cardul la tine, nici nu stii cand poti gasi cea mai frumoasa pereche de pantofi

Chiar daca ai niste bani cash in portofel, cardul ar trebui sa se regaseasca in portofelul tau mereu. Ziua unei femei moderne e lunga si pot aparea o multime de situatii neprevazuta, in care ai nevoie de o suma mai mare de bani, asa ca este imperativ sa ai cardul cu tine.

Mai mult, daca se intampla sa gasesti cea mai frumoasa pereche de pantofi si sa nu ai suficienti bani gheata la tine pentru a-i cumpara? Nu se stie niciodata cand o sa se intample asta, asa ca e mai bine sa fii pregatita tot timpul.

Produse de make-up pentru mici retusuri

Pleci dimineata de acasa si te mai intorci abia seara, asa ca e imposibil ca machiajul tau sa reziste perfect pana seara. Daca dupa ce pleci de la birou vrei sa ai parte si de o cina in oras cu iubitul tau, e cazul sa iti retusezi putin machajul. Tocmai de aceea e bine sa ai la tine cateva produse de baza, alese in functie de ce folosesti de obicei. Tusul, mascara, pudra si rujul ar trebui sa fie nelipsite, iar la ele mai poti adauga si alte produse.

Pilule contra durerii ca nimic sa nu iti tulbure concentrarea

Un ginecolog britanic renumit a declarat in mai mult randuri ca femeile ar trebui sa aiba trei zile libere in fiecare luna in timpul menstruatiei. Noi suntem de acord cu specialistul englez, insa companiile nu adera la aceasta opinie, asa ca trebuie sa ne asiguram ca avem la noi tot ce ne trebuie pentru a tece peste durerile specifice acestor zile.

Tine mereu la tine cateva pilule pentru dureri, te vor ajuta sa te poti concentra la birou chiar si in zilele delicate ale lunii, dar si cand o migrena incapatanata nu-ti da pace.

Citește și:

femeie independenta

O mica gustare sanatoasa

Esti plecata ore intregi de acasa si s-ar putea sa nu poti ajunge in decursul zilei la un restaurant pentru a-ti lua pranzul. Tocmai de aceea e bine sa ai mereu in geanta un baton de cereale sau cateva migdale, alegerea perfecta pentru o gustare sanatoasa si satioasa. Te vor ajuta sa alungi foamea si sa te tii departe de fast-food atunci cand esti pe fuga. In plus, daca ai o intalnire importanta si nu ai avut timp sa-ti iei pranzul, cu siguranta nu vrei ca stomacul tau sa inceapa sa se faca auzit in timpul meetingului.

Acestea sunt doar cinci dintre lucrurile pe care orice femeie ar trebui sa le poarte mereu in geanta, insa lista poate continua. Tu ce porti in fiecare zi in poseta?

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.