Setari Cookie-uri

Carmen Bruma: Sunt mult mai sensibila, mai emotiva

In toata dinamica aceasta a vietii, un lucru ii ramane fix, Carmen isi continua alergarea.

Carmen Bruma a schimbat televiziunea dar si statutul. A devenit mama si face emisiuni la Happy Channel. E un moment in viata, cand se schimba jocul si regulile, acesta, cel in care ajungi parinte. Dar in toata dinamica aceasta a vietii, un lucru ii ramane fix, Carmen isi continua alergarea. Despre asta, dar mai ales despre restul, in cateva raspunsuri, sub cateva intrebari.

Interviu realizat de Radu Buzaianu

1. Ce-ti e cel mai greu in perioada asta?

Sa ma impart intre copil, filmari, antrenamente, obligatii contractuale de tot felul. Trebuie sa programez totul in detaliu, altfel nu reusesc.

2. Cum e ca mama si nu stiai ca e?

Nu ma asteptam sa ma panichez atat de usor cand e vorba de copil.

3. In sumedenia de sfaturi cu care e inconjurata o mama in legatura cu alimentatia, poti desprinde cateva esentiale in care crezi?

Nu exista reguli universal valabile si tabele batute in cuie. Nu-ti compara in permanenta copilul cu ceilalti de varste apropiate. Ai incredere in copilul tau si in instinctul de mama. Nu obliga copilul sa manance!

4. Ce fel de mama esti, Carmen? Blanda, drastica, documentata, spontana?

Citește și:

Imi place sa cred ca sunt implicata, blanda si documentata.

5. Mircea ce fel de tata este?

Conform asteptarilor :)... iar asteptarile mele erau mari :)

6. Unde va seamana cel mic?

Descoperim zilnic din ce in ce mai multe asemanari, in afara de cele fizice. Ii place competitia, e perseverent, incapatanat, atent la detalii, indemanatic (ultima sigur e luata de la mine :))

7. Te-ai schimbat de cand ai statutul acesta?

Da. Sunt mult mai sensibila, mai emotiva.

8. Cum iti e la noul loc de munca de la Happy Channel?

Imi e bine, normal de vreme ce sunt... happy :). Lucrez cu o echipa tanara si profesionista, iar proiectul Happy Life by Carmen Bruma e despre lucrurile in care cred eu: echilibru, moderatie, grija pentru sanatate, preventie, miscare, alimentatie sanatoasa.

9. Te-ai rupt greu de Realitatea TV? Lucrai acolo totusi de multi ani.

Citește și:

Am lucrat 13 ani acolo si in mod paradoxal nu mi-a fost greu sa ma rup. Am plecat in concediu prenatal in luna a 7-a, iar dupa nastere am fost foarte ocupata cu copilul, lansarea cartii mele Jurnal de gravida - Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos si alte proiecte. N-am simtit deloc nevoia in ultimii 2 ani sa ma intorc in televiziune, indiferent despre ce post vorbim.

10. Cati km alergi pe zi? Te intreb ca sa fac un calcul, cati km iti propui sa alergi in viata.

Depinde in ce perioada ma aflu, daca ma pregatesc pentru o cursa sau nu. Acum sunt intr-o perioada in care alerg mai putin, de 3 ori, 30-35 km pe saptamana. Ai grija ce calcule faci ca am de gand sa traiesc mult ;)

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.