Setari Cookie-uri

Wishlist de Black Friday 2018: ce să punem în coș

Am ales cateva produse pe care sunt sigura ca ti le doresti si de care ai nevoie. Desi sunt ceva mai scumpe, poti beneficia de ele la un pret redus in timpul campaniei Black Friday 2018 - iar asta inseamna economii generoase si achizitii de calitate.

Orice campanie de reduceri inseamna un pretext pentru a cumpara diverse lucruri pentru casa, pentru tine sau pentru cei dragi. Black Friday 2018 poate fi ocazia perfecta pentru a ne reimprospata garderoba, redecora locuinta, sau pentru a achizitiona produsele de care nu avem nevoie neaparat, dar sunt placeri (ne)vinovate.

Stim deja cum functioneaza exercitiul asta cu lucrurile care ne plac - le vedem, ne indragostim de ele si le punem la pastrare pentru cand vine sezonul de discounturi. Asa se face ca atunci cand le gasim la preturi reduse, le si luam. :D

Pentru ca facem cumparaturi pentru sarbatorile de iarna, adaugam in cosul de cumparaturi si diverse daruri cu funda rosie pentru familie si cunostinte. Iata cateva produse ceva mai pretentioase si de lux pe care le-am pus pe lista si cred ca ti-ar trebui si tie - pentru ei sau pentru tine:

Citește și:

👉 Rochii de seara de lux
👉 Colier cu diamante
👉 iPhone 7, iPhone 8 sau iPhone XS
👉 Palton Desigual original
👉 Cizme din piele naturala
👉 Ceas original de firma din piele
👉 Tablete performante
👉 Genti de firma
👉 Comoda retro
👉 Laptop Apple MacBook

Rochii de seara de lux: alege una de Black Friday 2018

Profita de perioada marilor reduceri pentru a-ti achizitiona o rochie de seara model unicat. Indiferent ca vei avea nevoie de ea indata, ca o vei purta la anul sau ca va sta ceva mai mult in sifonier, este buna luata. Orienteaza-te catre modele cat mai sofisticate, cat mai elegante si cat mai aparte - totul sta in croiala si in combinatiile de culori.

Acesta superba rochie tip sirena este perfecta pentru un eveniment sofisticat, cum ar fi o nunta la palat sau un cocktail unde se impune un dress code chic.

Rochii de seara: Rochie tip sirena

Vezi rochii elegante tip sirena

Citește și:

Colier cu diamante: cumperi bijuterii in Vinerea Neagra

Nu sunt de acord sa aruncam cu banii pe produse scumpe pe care le purtam o singura data pe an, insa cand vine vorba de un colier cu diamante, te incurajez sa faci economii. Mai cu seama cand pretul de achizitie poate inseamna o economie de cateva sute de lei, bani pe care ii poti directiona catre altceva.

Avem in fata un colier din aur alb cu diamante, pe care de Black Friday 2018 il poti achizitiona la jumatate de pret. Nu strica sa te rasfeti din cand in cand, iar aceasta bijuterie sa ramana micul tau secret cool, pe care sa il scoti in lume la ocazii speciale.

Bijuterii cu diamante: colier cu diamante

Vezi oferta la coliere elegante cu diamante

iPhone 7, iPhone 8 sau iPhone XS roz sau orice gadget performant

Cand simti ca e nevoie sa iti schimbi telefonul? Oricand. Si daca iti place sa investesti in lucruri care te definesc, atunci sa stii ca rozul este inca la moda, asa ca poti opta pentru un iPhone pe orice nuanta doresti, dintre cele mai noi modele lansate.

Citește și:

Poti opta pentru un iPhone 7, un iPhone 8Plus sau un iPhone XS Max - nu trebuie ratat niciunul daca vrei ca pagina ta de Facebook si contul de Instagram sa aiba cele mai reusite fotografii cu tine si sa ii aduca pe ceilalti cat mai aproape de realitatea locurilor pe care le-ai vizitat. Cu siguranta ca vei obtine instantanee de calitate, mai ales ca s-a investit tot mai mult pe aceasta zona.

Uite de ce iPhone XS si iPhone XS Max sunt printre cele mai bune smartphone-uri de pe piață acum și pe care să le vânezi in oferta de Black Friday 2018.

Telefoane mobile: iPhone roz

Vezi telefoane iPhone in oferta de Black Friday

Palton Desigual original de urmarit la reducere

Hainele si accesoriile puse la vanzare de cei de la Desigual au in general un pret destul de piperat. Asta si pentru ca au un design aparte, original, ceea ce nu le face chiar accesibile.

Vestea buna este ca de Black Friday poti alege diverse articole la reducere - exemplu este paltonul din imagine. Ar fi o ideea sa salvezi produsul, sa il urmaresti si sa vezi daca va avea reduceri - uita de hainele obisnuite si incearca un model care te scoate in evidenta!

Citește și:

Paltoane: palton negru Desigual

Vezi paltoane originale Desigual cu model

Cizme din piele naturala: incaltaminte de Black Friday la reducere

Eu, personal, tanjesc de ceva timp dupa o pereche de cizme elegante, inalte si cu toc, din piele naturala. Se stie deja ca incaltamintea din piele este una mai rezistenta, astfel ca o poti purta de la an la an. Daca si tu este ca mine si nu ti-ai permis pana acum, anul acesta se da startul marilor reduceri.

Ocazie cu care iti poti achizitiona cizme inalta din piele, poate chiar una ca ca cea din imagine. Stiu exact ce click-uri sa fac la orele 24:00.

Cizme din piele naturala black friday 2018

Vezi cizme inalte dama

Ceas original de firma din piele: modele elegante de Black Friday 2018

De cateva luni ma bate gandul sa ma indragostesc de un ceas pe care sa il port cu drag la mana. Caut unul simplu, a carui curea sa fie de piele - fie ca este maro, ca este bej, ca este alba. Ideea este sa fie una durabila, atragatoare si sa imbrace frumos mana, sa aiba o carcasa interesanta a ceasului.

Citește și:

Am gasit un ceas original de la Fossil si mi s-a parut ca se potriveste stilului meu. Este extrem de finut, de rafinat si original, ceea ce ii confera deja o oarecare incredere pentru achizitie.

Ceas original de firma din piele black friday

Vezi ceasuri de firma dama

Tableta performanta de cumparat de Black Friday 2018

Sunt multe motive pentru care ai nevoie de o tableta, insa eu ti le voi spune pe ale mele. Urasc sa merg singura, iar drumul spre birou este lung, asa ca imi place sa rasfoiesc Instagramul si Pinterestul ca sa treaca timpul mai repede. Intentionez sa scriu o carte, asa ca am nevoie de ceva mereu la indemana unde sa imi notez ideile, si altfel ma simt cand am pregatite pe o tableta intrebarile pentru artistii carora urmeaza sa le iau interviu.

Daca ai nevoie de cateva sugestii pentru ce tableta ieftina sa optezi aici ai cateva recomandari.

tablete black friday 2018

Vezi tablete performante preturi

Citește și:

Genti de firma - pentru tine sau pentru o prietena

Ca si in cazul bijuteriilor, ma gandesc ca ai voie o data pe an sa faci o aroganta si sa iti cumperi o geanta de firma. Plus ca, nimeni nu va sti cat ai dat pe ea, daca o cumperi de Black Friday - cu siguranta ca va parea o aroganta.

M-as simti altfel sa ma prezint la evenimente cu o geanta eleganta Valentino si altfel o sa fie imaginea mea in fata celor cu care voi face cunostinta. Poate va conferi si o oarecare doza de incredere.

genti de firma dama

Vezi genti de firma

Comoda retro: cumpara mobila vintage de Black Friday

E clar ca Black Friday este momentul potrivit pentru reamenajarea locuintei. Iti recomand sa pui ochii pe o piesa de mobilier deosebita si atunci cand magazinul unde ai gasit-o da start la reduceri, tu sa fii prima care o achizitioneaza la pret redus.

Mie mi-a cazut cu tronc aceasta comoda cu patru sertare in stilul retro. Ma duce cu gandul la mobilierul vintage, la piese retro uitate in timp si care par ancorate in vremuri uitate. Cu siguranta ca o astfel de comoda va atrage atentia musafirilor.

mobila black friday 2018

Vezi oferta de mobila vintage

Laptop Apple MacBook pentru bloggeri, pentru lucru, pentru activitati de birou - ideal la pret de Black Friday

Daca petreci mult timp in fata laptopului pentru ca meseria sau hobby-urile ti-o cer, atunci ar trebui sa investesti intr-unul de calitate. Cu cat dai mai mult pe un laptop, cu atat este mai bun - nu este o regula, o confirma statisticile. Dar nu trebuie sa dai o avere pe un laptop, daca il vei alege de Black Friday 2018.

Asteapta sa mai treaca doua saptamani si fa repede comanda de un Apple MacBook. Iti va schimba viata!

Laptop Apple MacBook black friday 2018

Laptopuri - vezi pret

Indiferent ce vei alege pentru tine, gandeste-te ca este rezultatul unor eforturi de economisiri si o bucurie pe care ti-o faci pentru ca meriti. Startul se da, oficial, anul acesta, pe 16 noiembrie aka Black Friday 2018. Pregatita?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.