Setari Cookie-uri

5 accesorii si piese vestimentare pe care le are o femeie cu adevarat stilata. Tu le ai?

Vestimentatia si accesoriile pe care le porti reprezinta o carte de vizita.

stil

Hainele si accesoriile pe care le porti zi de zi le transmit celor din jur o multime de lucruri despre tine, iar daca le ai pe cele de mai jos e cert ca stii ce inseamna bunul gust.

Desi se spune ca nu ar trebui sa judecam persoanele dupa lucrurile pe care le poarta, in realitate, facem asta in fiecare zi, chiar de mai multe ori. Vestimentatia si accesoriile pe care le porti reprezinta o carte de vizita, iar femeile care stiu ce inseamna eleganta nu au neaparat un dulap plin de haine, ci o garderoba aleasa cu grija. Iata ce poarta o femeie cu adevarat stilata:

1. Accesoriul care completeaza armonios orice tinuta

Incepem de la accesorii, pentru ca ele au o putere imensa asupra unei tinute. Un outfit compus cu mare grija si atentie poate fi complet distrus de o bijuterie aleasa la intamplare, in vreme ce un outfit tern poate deveni de-a dreptul spectaculos cu un accesoriu potrivit bine.

Citește și:

Nu ai nevoie de artificii de imagine cand porti, de pilda, astfel de coliere, pentru ca frumusetea lor este de ajuns sa fure toate privirile dintr-o incapere. Dupa cum vezi, nu este vorba despre bijuterii masive, ci despre piese de o eleganta desavarsita, capabile sa scoata din anonimat chiar si cea mai simpla tinuta din lume. Este absolut imposibil sa dai gres cand porti tipul acesta de bijuterii.

accesorii

2. Cea mai stilata rochie, de o frumusete clasica

Coco Chanel, femeia care a revolutionat moda de la radacini si a carei mostenire o vedem limpede si in prezent ne-a oferit cea mai eleganta optiune vestiementara pentru orice imprejurare – rochia neagra (the little black dress). O scurta privire in istoria acestei piese ne da de inteles ca, daca faimoasa frantuzoaica poreclita Coco nu ar fi existat, rochia neagra ramanea in continuare o tinuta doar pentru doliu.

Citește și:

Din fericire, insa, rochia neagra a devenit una dintre piesele de rezistenta in dulapul unei femei cu bun gust. Este piesa care se potriveste la orice eveniment, se accesorizeaza usor si avantajeaza pe oricine.

3. Piesa care nu lipseste din garderoba unei doamne

Un sacou negru, cambrat, si care vine ca turnat pe corp denota putere, stapanire de sine si stil. Desi in trecut era un accesoriu purtat doar cu fuste sau cu pantaloni eleganti, regulile modei au devenit mai relaxate si acum el poate fi purtat cu succes si la o pereche de jeansi. Indiferent cum alegi sa-l porti, ramane un accesoriu care denota clasa.

4. Fusta creion, cea mai feminina si stilata pe care o poate purta o femeie

O fusta creion imprima feminitate si distinctie unei tinute. Poti avea in dulap modelul acesta de fusta in mai multe culori, insa una neagra este aproape imperativa. Simpla, dar de efect, aceasta fusta poate fi combinata cu o multime de modele de pantofi sau de bluze. Putine sunt imprejurarile in care o astfel de fusta nu se potriveste, este foarte eleganta si nu ar trebui sa-ti lipseasca.

Citește și:

eleganta

5. Pantofii care confera un aer aparte si care au puterea sa transforme orice outfit in unul chic

Femeile au o afinitate aparte pentru pantofi, insa adevarul este ca ne-ar fi suficienta doar o singura pereche de stiletto. Este pantoful care face din orice outfit unul elegant. In plus, orice femeie care a purtat macar o data o pereche de stiletto stie ca ei confera un plus de incredere si ne fac pur si simplu sa ne simtim mai atragatoare.

In final, nu trebuie sa uitam nici de puterea pe care o au lucrurile pe care le purtam asupra felului in care ne simtim. De altfel, un studiu realizat la universitatea Northwestern din SUA a demonstrat ca hainele isi pun amprenta asupra dispozitiei noastre, dar si asupra puterii noastre de concentare. Se pare, deci, ca adesea haina chiar il face pe om.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.