Setari Cookie-uri

Alfabetul dragostei: Cele mai frumoase citate despre iubire dupa Michelle Obama

Iubirea mamei mele a fost intotdeauna o forta puternica in familia noastra si una dintre marile mele bucurii este sa ii regasesc integritatea, compasiunea si inteligenta in fiicele mele.

Michelle LaVaughn Robinson Obama a fost Prima Doamna a Americii din 2008 pana in 2016. Ea s-a nascut pe 17 ianuarie 1964 si a absolvit cursurile Universitatiilor Princeton si Harvard. In perioada in care Barack Obama a fost presedintele SUA, Michelle Obama a devenit un adevarat model pentru femei si militant pentru educatie, nutritie si combatere a saraciei.

Ajutor

Am invatat despre demnitate si decenta – ca munca cinstita conteaza mai mult decat ce castigi, ca ajutorul acordat atora conteaza mai mult decat sa iesi mereu in fata.

Bogatie

Nu am fost crescuta in bogatie sau cu resurse material sau cu vreun statut social ridicat.

Chiul

Nu chiuleam niciodata. Imi placea sa iau 10 pe linie sis a fiu desteapta. Sa ajung intotdeauna la timp. Mi se parea ca a fi desteapta e mai smecher decat orice altceva.

Foto Mel E Brown/ Shutterstok

Citește și:

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.