Setari Cookie-uri

Dana Nalbaru: 'Imi place totul in viata mea de cand am devenit mama'

Dana Nalbaru, rupand putin din viata ei, sa servim si noi.

Sa rupem putin din viata Danei Nalabaru si a lui Dragos Bucur. Sa rupem putin ca sa citim si sa zambim. Doi oameni frumosi carora le-a reusit viata si care construiesc impreuna acum alte doua vieti pe care la final le lasa in urma. Cam despre asta e vorba cand ajungi parinte. Dana Nalbaru, rupand putin din viata ei, sa servim si noi.

Interviu realizat de Radu Buzaianu

Ce-ti place cel mai mult in faptul ca esti mama?

Imi place totul in viata mea de cand am devenit mama, dar cel mai mult imi place sa invat si sa descopar alaturi de copiii mei.

Dar greu, ce-ti e cel mai greu, ca mama?

Cel mai greu imi e cand nu sunt cu copiii mei. Chiar daca fac lucruri care imi plac (cantece la studio, intalniri cu cate-o prietena la o cafea, sau alte lucruri marunte ce ma tin departe de ei cateva ore) nu ma simt completa si ma bucur doar pe jumatate. Adevarata bucurie e, pentru mine, timpul petrecut impreuna cu ei.

Ce-ti lipseste, Dana?

Multumesc lui Dumnezeu, nimic.

Citește și:

Zi-mi cum e o zi frumoasa de sambata la voi.

Eu si Kadri ne trezim primii, pe la sapte. Ii dau sa manance pe la opt, pana atunci ne jucam cu lego sau carticele. Dragos si Sofia se trezesc, de obicei, dupa ce termina Kadri de mancat si sotul meu e cel care pregateste micul dejun pentru toti cei ramasi nemancati. Dupa masa, de cele mai multe ori si indiferent de vreme dar adaptat la ea, iesim. Cautam sa ramanem aproape de natura si gasim activitati care sa ne puna sangele in miscare, iar cand nu plecam de acasa si vremea ne permite facem gratar in familie (cu surorile si parintii nostri) si cu prietenii. Seara iesim uneori la film. Nu e ceva spectaculos, e chiar banal daca stau sa citesc ce-am scris, dar e frumos pentru noi pentru ca suntem impreuna.

Daca am vedea viata ta ca pe o reusita, ce-ai avut ca sa iasa lucrurile asa?

Viata mea chiar e o reusita, iertata-mi fie lipsa de modestie…spun asta pentru ca nu imi lipseste nimic, simt ca am tot ce imi trebuie. Ce am avut ca sa iasa asa? Habar n-am, personal, nu ma simt mai speciala decat altii. Doar Dumnezeu stie.

Citește și:

Ce ti-a fost cel mai greu in viata asta?

Pentru mine succesul a fost un lucru greu de dus.

Dar de iesit, ce nu ti-a iesit in viata?

Am uitat deja.

Cum e Dragos Bucur si nu stim noi?

Dragos face niste omlete geniale.:)

Cum e fiica ta, Sofia, si-ti seamana?

E vesela, incapatanata ii place muzica, are ochi albastri.

Si lui Dragos? Cu ce-i seamana lui?

E ambitioasa si are foarte multa incredere in fortele proprii si in viata, in general.

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.