Setari Cookie-uri

Almanahul mistic din decembrie: Zilele magice ale lunii

Afla care sunt zilele cu incarcatura energetica puternica din decembrie

Foto Nastya Nikitina/ Shutterstock

Intrarea lui Venus in Varsator – 7 decembrie

Desi Venus e o planeta care aduce echilibru emotional, atunci cand intra in Varsator isi face de cap! Acest lucru aduce numeroase beneficii in special in relatiile de cuplu. In cazul relatiilor de lunga durata in care a intervenit rutina, Venus aduce o gura de aer proaspat si astfel indragostitii vor avea ocazia sa reaprinda flacara pasiunii. In cazul celor care nu si-au gasit inca perechea, decembrie este o luna in care se vor afla in centrul atentiei si vor prelua initiativa, in special in cazul celor nascuti in zodii de aer. Flirturile sunt numeroase insa dincolo de acest aspect, exista posibilitatea intalnirii unei mari iubiri.

Conjunctie intre Soare si Saturn in Scorpion – 10 decembrie

Relationarea dintre Soare si Saturn nu este intotdeauna usoara iar intalnirea celor doua corpuri ceresti in Scorpion poate scoate adevaruri neplacute la iveala. Oricat de dur suna acest lucru, este un moment prielnic pentru a face ordine in viata si in special in relatia de cuplu. In aceasta perioada vor fi evidentiate problemele din relatiile de suflet insa nu este un lucru rau neaparat. Dupa ce sunt identificate si scoase de sub pres, acestea pot fi rezolvate iar relatiile care par ca au ajuns la final pot primi o a doua sansa.

Luna Plina in Gemeni -14 decembrie

Oricat de amarnic ar fi Mercur retrograd in Capricorn, Luna Plina din Gemeni va putea indulci situatia. Puterea de comunicare, de negociere si de convingere caracteristica Gemenilor va fi mult amplificata de Luna care atinge momentul ei maxim. Mai mult de atat, intuitia celor mai multi dintre nativi o sa fie foarte bine ascutita de Luna Plina, motiv pentru care trebuie sa ne ascultam vocea interioara.

Mercur retrograd in Capricorn – 19 decembrie

Daca i-ati simtit lipsa lui Mercur retrograd, nu faceti griji. Antipaticul va fi din nou aici pe capul nostru. Asocierea cu Capricornul, un semn astrologic dur si inflexibil poate aduce probleme de comunicare. Este necesara o atentie sporita in relationarea cu cei din jur pentru ca oamenii vor fi tentati sa judece mai aspru si sa fie mai rigizi in gandire. Mai mult de atat, alegerile facute in aceste zile pot avea urmari mai grave si pe termen mai lung decat ar putea fi anticipat. Din fericire, de pe 2 decembrie pana in acest moment, Mercur se va deplasa normal in Capricorn iar acest lucru va echilibra situatia. Totul e bine cand se termina cu bine insa ideal ar fi sa tratam cu duhul blandetii orice situatie ivita.

Foto prima pagina Svetography/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.