Setari Cookie-uri

Roxana Ciuhulescu: 'De multe ori am riscat in viata mea si de fiecare data mi-a fost frica'

Roxana Ciuhulescu are un tip de inaltime de la care vede lucrurile mai in ansamblu.

Roxana Ciuhulescu are un tip de inaltime de la care vede lucrurile mai in ansamblu. Are si un tip de zambet cu care se uita in jos, la fel, mai de ansamblu. Si are si un tip anvergura publica, in care s-a instalat dupa atatia ani de Pro Motor, cu care priveste in jos, zambindu-ne discret si celebru.

Interviu realizat de Radu Buzaianu

Ce fel de om esti la volan, Roxana?

Sunt un sofer echilibrat si responsabil, in oras conduc cu multa grija dar ador sofatul sportiv. Niciodata nu confund soseaua cu circuitul de raliuri insa cand am ocazia sa intru pe o pista de F1, dau bice cailor. ;)

Zi-mi care a fost cea mai mare viteza pe care ai avut-o pana acum cu masina?

Cel mai mult am mers cu 285 km/h cu masina si 310 km/h cu motocicleta. Ambele experiente au fost pe circuit.

Si viata o traiesti in viteza sau in rest esti mai ponerata?

De fel sunt o fire zvapaiata si mereu in viteza. Nu-mi place la modul general sa taraganez treburile, mereu sunt un perpetuum mobile si in viteza. Traim in era vitezei si trebuie sa ne adaptam, deci pastrez ritmul.

Citește și:

Ai felul acesta de a trai mai tumultos, cand ai fost cel mai aproape de finalul vietii?

De multe ori am riscat in viata mea si de fiecare data mi-a fost frica. Asta probabil ca imi si place, sa traiesc palpitant. Asa sunt ei, sagetatorii….

Ca mama, cum arata viata ta in postura de mama?


Mama? Toti zic ca sunt sora ei mai mare :)). Mi-e cel mai usor sa ma pun la mintea ei si asta probabil (si) pentru ca refuz sa ma maturizez. Cel mai frumos este ca suntem cele mai bune prietene si sper ca asa va fi tot timpul.

Ce ti-a iesit in viata e clar cumva. Zi-mi trei lucruri care sa fie importante sa ti le fi dorit si sa nu-ti fi iesit pana acum?

1. Mi-am dorit sa zbor si partial mi-a iesit insa nu la nivel de cariera. 2.Mi-am dorit sa am atatia bani incat sa pot face un camin pentru copiii orfani 3.Sa mai am 1-2 copii.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.