Setari Cookie-uri

Piese de mobilier si deco pentru coltul tau de citit

Zilele lenese de duminica in care te uita timpul ghemuita cu o carte. Serile tarzii cand nu-ti mai vine sa cauti semnul de carte si sa spui “Noapte buna!”. Le stii prea bine, si asta inseamna ca esti pasionata de lectura.

Asa ca meriti si tu oaza in care sa te pierzi in povesti si printre personaje. Meriti si tu coltul tau de citi in tihna. Relaxant, care te imbie la inca o pagina si inca una. Am creat pentru tine acest loc dedicat cartilor cu cateva piese de mobilier si accesorii ori decoratiuni care sa-ti ofere tot confortul pagina cu pagina. Lipseste ceva?

1. E foarte important sa nu-ti mai vina sa te ridici de acolo. Desigur, conteaza mult si autorul si intriga, dar mai conteaza si fotoliul pe care stai. Acest model retro-modern arata minunat si este extrem de confortabil.

Fotoliu tapitat

Fotoliu tapitat: 1140 lei

2. In prelungirea fotoliului poti avea un taburet, pe care sa iti intinzi picioarele atunci cand iti vine in minte: “Nu m-am miscat de aici de cateva ore. Ar trebui sa fac cativa pasi”.

Taburet cu sertar

Taburet cu sertar : 147 lei

3. Poti avea langa fotoliu o masuta inalta, sau poti avea o comoda ceva mai inalta pe care sa iti “odihnesti” cartea atunci cand treci la alt volum sau portia de lectura se termina. Alege un model cu sertare, in care sa ai mereu stocul pregatit.

Citește și:

Comoda din lemn cu doua sertare

Comoda cu 2 sertare: 1490 lei

4. Cateva perne pufoase si moi sunt de indicat sa “migreze” in timpul procesului de relaxare, mai pe la spate, mai pe sub picioare ori sub cap, in functie de cat te “pisicesti” cand citesti.

Perna decorativa

Perna decorativa: 32 lei

5. Desigur, in serile de toamna si iarna ai nevoie de o veioza, la lumina careia sa tot citesti.

Veioza

Veioza: 119, 28 lei

Si daca ti s-a parut ca lipseste ceva din recomandarile noastre de cititoare pasionata, iti recomandam si cartile din care sa-ti alegi preferatele, chiar de aici, mai ales ca le gasesti la oferta!

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.