Setari Cookie-uri

Ofera un cadou tenului tau iarna asta - ai grija de el in fiecare zi si se va transforma in atu-ul frumusetii tale

Frumusetea si increderea incep cu o piele impecabila. Insa, iarna ne pierdem treptat din stralucirea pe care o aveam in timpul lunilor insorite si e tot mai greu sa ne pastram un ten care radiaza sanatate. Factorii de mediu - temperaturile scazute, vantul rece, trecerea de la cald la frig, camerele putin aerisite si incalzite artificial - pot afecta pielea lasand semne vizibile. De exemplu, pielea din jurul ochilor este mult mai subtire si delicata pentru ca are mai putine glande sebacee, fiind predispusa la deshidratare. Daca nu este atent ingrijita, primele semne nu vor intarzia sa apara: cearcane, riduri, umflaturi inestetice.

Si cum petrecerile de Craciun si de Revelion se apropie, iar tu trebuie sa fii cea mai seducatoare aparitie, Jacquie Carter, expertul Herbalife in frumusete, te invata cateva trucuri extrem de simple, astfel incat sa stralucesti iar Anca Bucur, Miss Fitness Universe si ambasador Herbalife SKIN ne impartaseste din secretele ritualului ei de frumusete.

Fitness World Champion, Gold Schwinn Cycling Instructor si World Class instructor, Anca Bucur crede ca frumusetea este o stare care vine din interior, se personalizeaza prin farmec si se desavarseste prin ingrijire si un stilul de viata sanatos. Alegerile pe care le facem, se vad in felul cum aratam.

„Sunt foarte ocupata, sunt instructor de aerobic si imi petrec multe ore in sala de sport. Predau diferite clase, cum ar fi: Cycling, Body Pump, Interval, Bosu si multe altele. Prima clasa incepe la ora 7:00 si continui asa pana seara tarziu, in functie de specificul fiecarei clase. Imi place diversitatea, imi place sa fiu prezenta si sa ma implic 100% in toate proiectele. Acest program cere timp, se traduce uneori in oboseala care din pacate e vizibila si pe fata. Iarna simt ca este si mai dificil. Imi acord insa timp si pentru mine, pentru ingrijirea personala si asta este o regula pe care o respect cu strictete” spune Anca.

„Ritualul meu de frumusete este de fapt un mix, mai multi pasi pe care ii urmez si ii recomand: demachiere, hidratare si exfoliere. In plus ma odihnesc, mananc sanatos si fac miscare.

Imi place sa am tenul proaspat si curat, iar lotiunea tonica energizanta pe baza de plante din gama Herbalife Skin se numara printre preferatele mele si se intampla sa o folosesc chiar de mai multe ori pe zi. Dupa fiecare dus folosesc lotiunea de corp cu aloe de la Herbalife, iar seara adaug si uleiurile de cocos, preferatele mele. Imi place enorm masajul, insa este destul de complicat sa ajung. Din cauza programului aglomerat reusesc sa ajung de maximum doua ori pe saptamana.

Am mare grija de pielea din jurul ochilor care este mai sensibila. Pana la urma ochii sunt oglinda sufletului si imi place sa cred ca privirea mea transmite mereu ceea ce simt, pe deplin. In acest sens, urmez sfaturile lui Jacquie Carter pentru ca sunt simple, realizabile si de bun simt.

Regulile lui Jacquie pentru o privire luminoasa, fara retus!

  • Incearca sa limitezi consumul de alcool si sare! Acestea constituie factori cheie care contribuie la formarea pungilor si a umflaturilor de sub ochi, deoarece provoaca deshidratarea.
  • “O perna pufoasa, o fata luminoasa!”, aceasta este formula magica dinainte de culcare folosita de Jacquie. Perna plata nu este prietena noastra! Pernele plate permit retentia de lichide sub ochi si formarea pungilor. Prin usoara ridicarea a pozitiei capului cu ajutorul unei perne mai pline, poti contribui la preventia acumularii de lichide, care cauzeaza pungi vizibile sub ochi.
  • Incearca sa nu bei lichide cu cel putin 2 - 3 ore inainte de culcare! Retentia de lichide pare sa fie cel mai comun factor care cauzeaza umflaturile de sub ochi. Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si sensibila, astfel incat, atunci cand lichidele se acumuleaza, aceasta zona poate deveni umflata si lasata.
  • Somnul de frumusete exista, nu-l ignora! Cu totii petrecem mult prea mult timp in fata calculatorului sau a televizorului si uitam ca trebuie sa ne odihnim ochii, dar si pe noi insine! Sa nu uitam ca se numeste „Somn de frumusete” pentru un motiv, prin urmare, un somn odihnitor poate opri aparitia pungilor de sub ochi.

Alaturi de aceste reguli, Jacquie Carter recomanda crema hidratanta pentru ochi Herbalife Skin, imbogatita cu Aloe Vera, ulei de nuci de Macadamia, Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, peptide, extract de castravete, cu efect calmant pentru a reimprospata si revigora ochii obositi.

Crema hidratanta pentru ochi

Pentru toate tipurile de ten
Pret: 142 lei/15 ml

  • Reduce aparitia liniilor fine de expresie si a ridurilor din jurul ochilor
  • Crestere semnificativa a nivelului de hidratare a pielii dupa opt ore
  • Rezultate confirmate de teste clinice
  • Fara parabeni adaugati, produs testat dermatologic.

Produsele Herbalife® sunt comercializate exclusiv printr-o retea de distributie, formata la nivel global din peste doua milioane de membrii independenti. Pentru a afla mai multe detalii despre produsele Herbalife, vizitati www.herbalife.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.