Setari Cookie-uri

5 decoratiuni de sarbatori pentru casa ta

Eu de abia astept sarbatorile. Am senzatia ca sfarsitul lui decembrie si inceputul lui ianuarie sunt toate numai o sarbatoare.

Astept cu drag Craciunul cu masa lui savuroasa, alaturi de familie. Astept Revelionul, petrecut alaturi de persoana iubita. Astept zilele libere in care voi avea timp sa stau pe indelete de vorba cu prietenele si prietenii.

Ei bine, daca si tu esti ca mine, si daca alegi ca sarbatorile sa fie la tine acasa, iata cateva idei tare frumoase pentru a-ti decora locuinta in asteptarea lui Rudolph sau a Anului Nou.

1. Bradul e o traditie dar este si tare placut privirii si relaxant, nu-i asa? Si cu iubitul, si cu cei mici. Alege globuri frumoase, sau de ce nu? alege pe fiecare an un glob nou. Poate fi si asta o traditie, sa va amintiti peste ani, de cand este globul.

Globuri de Craciun

Ornamente: 48,57 lei

2. Luminile din brad au farmec si daca “migreaza” prin diferite colturi din casa: la un geam, deasupra patului, la intrare, de ce nu?

Instalatie de interior

Instalatie: 29,90 lei

Citește și:

3. Imagineaza-ti masa de sarbatoare decorata frumos si elegant.

Pare scump sa o decorezi astfel? Ei bine, poti alege ornamentele inteligent si la pret accesibil: o fata de masa rosie, servetele verzi si un cos umplut cu crengi de brad si portocale in mijloc – nu-i asa ca totul “spune” petrecere?

Fata de masa

Fata de masa: 294,56 lei

Servet de masa

Servet: 38,28 lei

4. Coronitele din brad sunt iarasi o investitie “parfumata” pentru usile din casa ta.

Coronita de Craciun

Coronita: 29 lei

5. La fel si lumanarile aromate, bine plasate prin casa – si la bucatarie, si in living sau in dormitor.

Alege o aroma de scortisoara sau portocale, sau chiar de brad sau pin.

Set trei suporturi lumanari

Suport lumanare: 95,10 lei

In rest, daca ai micuti pe langa tine, sau daca pur si simplu vrei sa-ti lasi imaginatia sa zburde, decupeaza fulgi de zapada si lipeste-i pe geamuri.

Fa chiar tu coronite din brad sau globuri, picteaza sau personalizeaza diferite accesorii, pune coji de portocale la uscat si strecoara-le in ceai sau in vin fiert si mai presus de toate, bucura-te de tine si ai tai!

Citește și:

Decoratiuni de Craciun

Decoratiune: 4,90 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.