Setari Cookie-uri

Filmele anului 2017: ce superproductii nu trebuie sa ratezi anul acesta

Cele mai bune filme pe care trebuie sa le vezi in 2017! De la actiune, aventura, mister si suspans, la comedie, fantezie si supereroi cu puteri extraordinare.

6. Logan



Hugh Jackman l-a interpretat pe enigmaticului Wolverine atat de mult timp incat este aproape imposibil sa-mi imaginez pe oricine altcineva in rolul mutantului nemuritor X-Men si nici nu-mi doresc de altfel. Noul film pare ceva mai diferit de productiile in stilul X-Men, cu o poveste si o atmosfera mult mai profunda. Povestea este inspirata din seria benzilor desenate Marvel numite Old Man Logan, despre o versiune alternativa a eroului fara varsta. Filmul a pregatit, de asemenea, revenirea lui Patrick Stewart in rolul profesorului X.

7. The Mummy

La mai bine de 15 ani de la primul film din trilogia “The Mummy” a carui actiune avea loc in in ani 20 si il avea ca protagonist pe Brandan Fraser, franciza are parte de o reinviere, de data aceasta cu Tom Cruise in rolul principal. Acesta il interpreteaza pe Tyler Colt, un membru al trupelor speciale ale Marinei Militare SUA, care are misiunea de a elimina un grup terorist ascuns intr-un buncar. Lucrurile se complica in momentul in care acesta patrunde intr-un loc magic in care forte misterioase ii fac pe militari sa se intoarca unul impotriva celuilalt. De aceasta data, filmul va avea nu unul, ci doua personaje negative. The Mummy este primul dintr-o serie de filme “Universal Monsters Cinematic Universe”, care vor fi de sine statatoare, dar legate tematic. In film joaca si actorul de Oscar Russel Crowe, in rolul lui Doctor Henry Jekyll.

Citește și:

8. Baywatch



Filmul este readaptarea pe marele ecran a serialului omonim de mare success din anii 90. Acesta va avea o mica modificare fara de scenariul original, mai exact povestea va fi tratata intr-un mod mult mai comic si amuzant. In rolul principal de aceasta data va fi Dwayne Johnson (The Rock), iar lui I se vor alatura Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach.

9. King Arthur: Legend of the Sword



Un alt film pe care il astept cu multa nerabdare in 2017 este si King Arthur: Legend of the Sword si asta nu doar din pricina carismaticului actor care il va interpreta pe Arthur, mai exact Charlie Hunnam (devenit cunoscut o data cu serialul Sons of Anarchy). Filmul regizat de fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie, este o reinventare destul de curoajoasa si interesanta a clasicei povesti a regelui Arthur. De aceasta data actiunea filmului se va axa pe legenda sabiei.

Citește și:

10. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No tales

Daca vorbim de filme asteptate in 2017 nu putem sa ratam urmatoarea parte din aceasta franciza de succes. Johnny Depp se intoarce in rolul care, din punctul meu de vedere, i se potriveste manusa. A trecut deja destul de mult timp de la ultimul film al francizei de succes si trebuie sa recunoastem ca ne era dor. Capitanul Jack Sparow are de infruntat de aceasta data pe unul dintre cei mai nemilosi dusmani ai sai, terifiantul Capitan Salazar, interpretat de Javier Bardem. Orlando Bloom si Geoffrey Rush se intorc si ei in rolurile tanarului aventurier Will Turner, respectiv piratul Barbossa.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.