Setari Cookie-uri

Filmele anului 2017: ce superproductii nu trebuie sa ratezi anul acesta

Cele mai bune filme pe care trebuie sa le vezi in 2017! De la actiune, aventura, mister si suspans, la comedie, fantezie si supereroi cu puteri extraordinare.

11. Wonder Woman



Frumoasa si neinfricata supereroina din universal DC Comics are in sfarsit parte de propriul film. Gal Gadot este cea care o va interpreta pe razboinica amoazoana inzestrata de zei cu puteri extraordinare. Printesa Diana din insula Themyscira si fata a lui Zeus, afland despre razboiul care se da pentru putere departe de lumea ei fantastica, decide ca este timpul sa paraseasca insula si sa-si foloseasca puterile pentru dreptate devenind unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti eroi ai lumii.

12. Despicable me 3



Nu-i asa ca va era dor de nesuferitul, dar in acelasi timp carismaticul Gru si ai sai minioni absolut adorabili? Mie cu siguranta da. De la primul desen animat si pana acum, franciza a reusit sa castige un numar impresionant de fani, sa aiba parte de doua continuari, un prequel (Mininonii 2015), sase scurtmetraje, trei jocuri video, precum si un parc de distractie tematic.

Citește și:

13. The Dark Tower



Dintre toate adaptarile operelor scrise de Stephen King, The Dark Tower este cea mai asteptata. Seria fantasy-horror prin care cunoscutul scriitor isi demonstreaza maiestria si creativitatea si la care a lucrat timp de 3 decenii va avea in sfarsit o ecranizare, iar rolurile principale vor fi interpretate de Matthew McConaughey si Idris Elba. Povestea va prezenta aventura apocaliptica a unui baiat in varsta de 11 ani, care descopera accidental o lume din alta dimensiune si se alatura pistolarului Roland Deschain (Idris Elba), aflat in cautarea Turnului intunecat, inainte ca omul in negru (McConaughey) sa il opreasca si astfel sa salveze lumea de la distrugere sigura.

Tu pe care astepti sa-l vezi cel mai mult?

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.