Setari Cookie-uri

7 obiecte simpatice si utile pentru cititori inraiti

Sa faci fericit un fan infocat al cartilor este atat, dar atat de usor. Poti lua in calcul faptul ca o simpla carte il multumeste, insa trebuie sa stii ca mai sunt multe lucruri marunte pe care i le poti face cadou si pe care o sa le pretuiasca.

Cei care iubesc cartile iubesc si viata. Sunt vesnic indragostiti de tot ce ii inconjoara, sunt persoane bune si calde, prieteni sinceri care intotdeauna vor avea o vorba buna sa iti spuna. Ei vad frumosul in orice si in oricine, iar pentru ei cartea nu este o simpla adunatura de foi. Cartile sunt fara doar si poate cele mai bune prietene, cele care nu prea au cum sa dezamageasca si care sunt mereu acolo cand ai nevoie de un refugiu.

Trecand peste asta si ajungand la ceea ce sugereaza titlul materialului, sunt trei obiecte importante pe care orice citior inrait trebuie sa le aiba: semnul de carte, suportul pentru carte si mini-lampa de citit.

Cu acestea trei lectura este mult mai usoara si mult mai dulce chiar si in miez de noapte.

Lampi de citit

Cunosc multe persoane care pierd nopti intregi citind, care nu pot inchide cartea pana nu au terminat capitolul de 20 de pagini sau pana nu au terminat cartea intreaga. Lor nu le pasa ca isi strica ochii (asa cum ne-au amenintat toata copilaria parintii) si nici ca a doua zi se trezesc devreme ca sa mearga la birou.

Citește și:

Ba, mai mult, gandul ca au un drum lung de parcurs pana la locul de munca ii motiveaza stiind ca au timp sa mai citeasca cateva pagini.

Ei sunt cei care au nevoie nu de una, ci de mai multe lampi de citit care sa ii vegheze in noapte.

Lampi de citit

Semne de carte

Din pacate, ar spune ei, si cititorii inratiti sunt intrerupti de la citit.

Fa-le cadou semne de carte haioase care sa le mai alunge supararea cand sunt nevoiti sa puna cartea deoparte.

Semne de carte

Suporturi de carti

Dupa cum spuneam, iubitorii de carti citesc oriunde si oricand. Asta inseamna ca au nevoie de un suport de carte care sa le ofere libertate in miscare, dar sa le permita in acelasi timp sa citasca cate doua randuri din cartea preferata.

Suporturi de carti

Daca si tu iti gasesti refugiul in carti, ai putea sa incepi prin a-ti face tie cadouri aceste mici detalii utile.

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.